sâmbătă, 23 martie 2024

Trei puncte mari pentru oaspeți pe fondul unui joc umbrit de o accidentare gravă



Coborâtă pe poziția secundă, după ce în etapa trecută a suferit un eșec neașteptat pe teren propriu, singura alternativă viabilă pentru CSO Boldești în acest meci a fost victoria. Aflați sub această presiune, oaspeții au încercat să-și impună ritmul pe fondul unei replici notabile din partea elevilor lui Vali Bunea. De altfel, acestora din urmă le-a aparținut și primele oportunități de a deschide scorul prin Flavius Rada și Tibi Oancea, însă prima repriză s-a încheiat nedecis, per ansamblu boldestenii arătându-și de mai multe ori superioritatea în joc. După pauză, partida a avut cam același aspect, băieții lui Darius Badea căutând cu insistență să perforeze poarta adversă lucru pe care l-au reușit în minutul 74. A fost o fază la care Robert Oprica a deviat cu mâna o minge periculoasă şi fară ezitare, centralul a dictat penalty transformat de Andrei Paraschivoiu. Din păcate, în minutul 78, în urma unui fault de joc, Vlad Drăgan s-a accidentat destul de serios fiind nevoit să fie transportat de urgență la spital. Așadar, până la urmă o victorie logică, în care echipa vizitatoare ia o gură mare de oxigen în disputa cu cealaltă contracandidată, CSO Băicoi, învingătoare pe teren propriu, scor 5-1, cu Unirea Cocorăști.

► AFC Brebu: Dinu - Mărăcineanu, Oprica, Neagu, Marcu, Dima, Dumitru (cpt), Bunea, Vișan, Oancea, Rada. Au mai jucat: Drăgan, Plumb și Șoldan.

Antrenor: Vali Bunea

► CSO Boldești: Marinică - Ionescu, Popescu, Costache, Ursu, Paraschivoiu, Grigore, Ilie (cpt), Dănilă, Marin, Iancu. Au mai evoluat: Bencea, Tingirică și Neagu.

Antrenor: Darius Badea

Pentru Bogdan Dumitru & Co. urmează un joc în deplasare, în compania formației Unirea Cocorăști, în timp ce fotbaliști din Boldești vor primi vizita formației CS Câmpina.

Declarații după joc:



“Ce pot să spun? O înfrângere umbrită de accidentarea lui Vlad Drăgan. Eu spun că în multe momente ne-am ridicat la nivelul adversarului și cu puțină șansă puteam să înscriem în debutul partidei. Nu am ce să reproșez arbitrajului dar una peste alta am pierdut în fața unei formații mult mai bine pregătite fizic care se bate în continuare la promovare” a declarat Cătălin Tănase (foto), președintele formației gazdă.