duminică, 31 martie 2024

Progresul a făcut legea


Progresul Proviţa de Jos - Gloria Vâlcăneşti 4-0 (1-0)

Partida dintre formația Progresul Proviţa de Jos situată pe locul 11 în Superliga B1 Prahova, cu 18 puncte, și cea din Vâlcăneşti clasată pe locul 8, cu 22 de puncte înaintea acestei etape, s-a desfășurat pe stadionul primei formații, duminică după-amiază. La capătul unui joc agreabil, cu multe goluri care au făcut deliciul publicului prezent la acest meci, victoria a revenit gazdelor cu scorul de 4-0. Per ansamblu a fost un joc controlat de către pupilii președintelui Daniel Crețu, care după o primă repriză mai echilibrată s-au dezlănțuit și pe tabelă. Seria golurilor a fost deschisă de Vali Bărbulescu (`56) după care în actul secund, proviţenii au mai lovit prin Ștefan Vasilache (`65), Cătălin Neagoe (`70) și Iulian Cristian (`85). Așadar o victorie pe deplin meritată, care confirmă startul bun din acest sezon al elevilor antrenați de Bogdan Iarca și Vali Bărbulescu.

► Progresul: Găman - Motoroiu (cpt), Drăghici, Bobeică, Butufei, Stoica, Bărbulescu, Vasilache, Voicu, Necula, Neagoe. Au mai jucat: Dedu, Prisăcăruţ, Cafadaru și Cristian.

Antrenori: Bogdan Iarca și Vali Bărbulescu

Pentru jucătorii din Proviţa de Jos urmează o deplasare de foc pe sinteticul câmpinean de la Petrol, acolo unde îi vor avea ca adversari pe jucătorii de la FC Muscelul.



Vali Bărbulescu: ”Mă bucur că am putut să oferim o victorie frumoasă”

La finalul jocului, antrenorul gazdelor, Vali Bărbulescu (foto), a spus: ”Un joc foarte bun făcut de jucătorii noștri în fața unui adversar care a încercat să-și vândă cât mai scump pielea. Mă bucur că am putut să oferim o victorie frumoasă care mulțumește pe toată lumea și sperăm în continuare ca publicul nostru să aibă parte de cât mai multe rezultate de acest fel. Urmează un joc dificil în etapa următoare la Câmpina dar am convingerea că vom trece cu bine și de acesta”