duminică, 24 martie 2024

Început cu stângul pentru CS Şotrile

CS Şotrile - Viitorul Cosminele 0-2 (0-0)



Considerat capul de  afiș al rundei cu numărul 14, meciul dintre cele două formații situate înaintea acestei etape pe podium, locul 3, respectiv locul 1, a fost unul destul de aprig disputat. După un început echilibrat cu o primă ocazie în contul oaspeților, în replică, Tănase și Bârsan puteau debloca tabela. Foarte aproape de a înscrie a fost și Gabi Lupu, din lovitură liberă, șutul acestuia întâlnind bara laterală a porții adverse. Repriza secundă a fost una presărată cu goluri dar și cu ceva cartonașe, unul dintre acestea fiind chiar de culoare roșie, fiind atribuit lui Corneanu (`65), după ce acesta văzuse în prealabil două galbene. Până la acest moment, jucătorii din Cosminele au irosit un penalty (`55) însă imediat după eliminare au deschis scorul în minutul 68, în urma unei lovituri de colț. Și cum ocaziile se răzbună, după ce Lupu și Tocitu au trecut pe lângă egalare, minutul 85 a însemnat un nou penalty în contul oaspeților care și-au dublat avantajul.

► C.S. Sotrile: Mănescu - Corneanu, Ungureanu, Savu, Olaru, Constantin, Lupu, Marin (cpt), Barbu, Tănase, Bârsan. Au mai jucat: Tocitu, Tănăsoiu, Bucura, Petrescu și Tudorache.

Antrenor: Gabi Lupu



La finalul acestei confruntări, Gabi Lupu (foto), antrenorul echipei C.S. Şotrile a declarat: ”În ciuda acestei înfrângeri consider că am avut un joc destul de bun dar anumite detalii au făcut diferența. Mă refer la eliminarea lui Corneanu cât și la unele momente când arbitrajul a lăsat de dorit. Pentru noi urmează un joc dificil la Câmpina, pe un teren sintetic care nu ne avantajează. Trebuie să strângem rândurile și să obținem un rezultat pozitiv”.

Următorul meci al şotrenilor, programat la finalul săptămânii viitoare, va reprezenta un nou punct de atracție, de această dată aceștia se vor deplasa la Câmpina unde vor întâlni pe cei de la FC Muscelul.