duminică, 28 ianuarie 2024

Victorie pentru Viitorul Provița de Sus

Noile achiziții și-au făcut datoria



Viitorul Proviţa de Sus a disputat, duminică pe stadionul din Mislea, un nou amical în care elevii lui Vlad Burlacu i-au avut ca adversari pe jucătorii localnici care activează în Liga B Prahova. Oaspeții au rulat întreg lotul avut la dispoziție care a cuprins și pe cei doi noi jucători, Alex Duricu și Flavius Moise. De altfel, ambii fotbaliști și-au pus semnătura pe lista marcatorilor formației vizitatoare, aceasta fiind întregită de Claudiu Floştoiu, autor a trei goluri. La final, victoria a revenit grupării din Provița de Sus, scor 5-2, contabilizând în acest moment două jocuri la activ în această perioadă de pregătire.

Distribuţia echipei Viitorul a fost: Preda - Dinoiu, Gorgan, Tudor, Goran, Nicola, Moise, Badea, Duricu, Firestrăeru, Floştoiu. Au mai fost folosiți: Dumitru, Tudoran, Drăgoi, Stan.

Următorul test de verificare al grupării proviţene se va consuma la finele săptămânii viitoare, adversară fiind Progresul Proviţa de Jos.



“Pentru noi a fost un test util, de această dată disputat pe un teren practicabil, pe care am putut controla obiectul muncii. Sunt mulțumit de prestația elevilor mei și remarc aportul noilor achiziții de la care aștept în continuare un plus de calitate în jocul echipei” a spus Vlad Burlacu (foto), antrenorul oaspeților.