duminică, 28 ianuarie 2024

Joc specific acestei perioade de pregătire. Condițiile de joc au lăsat mult de dorit



După două sesiuni de antrenamente Voința Adunați a deschis seria amicalelor programate în această pauză competițională. A fost un joc disputat pe terenul formației Progresul Provița de Jos încheiat cu victoria gazdelor, scor 5-4 după ce la pauză oaspeții au condus cu 3-1. Cum rezultatul nu a contat foarte mult în cazul acestui amical, s-a vrut în primul rând să se vadă angajamentul la efort al celor prezenți pe gazon. Din păcate zăpadă și porțiuni de gheață au pus în pericol integritatea actorilor din teren aceștia terminând totuși cu bine această partidă de verificare. Golurile oaspeților au purtat semnătura lui B. Negotei, Ene, Comănoiu și Săvulescu. Antrenorii Adrian Mitrea și Cristi Negotei au avut la dispoziție întreg efectivul de jucători printre care au figurat Lucian Nedelcu și Lucian Comanoiu, ambii de la CSO Comarnic, adică două achiziții de la care așteptările sunt foarte mari. De asemenea, la acest moment există discuții avansate cu încă un jucător pentru postul de mijlocaș central.

Echipa oaspete prezidată de Ciprian Pinta a început acest amical cu: Jilavu - Apăunei, Frățilă, Călin, Nedelcu, C. Turek, B. Negotei, Comănoiu, Cojocaru, Ene, Urdea. În a doua repriză au evoluat: Bunea, E. Turek, Banu, Boc, Georgescu, Săvulescu, Duță, Anghel.

Pentru gruparea din Adunați urmează un nou test de verificare la finalul săptămânii viitoare, de această dată în compania formației Viitorul Colceag.



“Am avut o primă repriză în care am controlat jocul folosind în linii mari formația standard din sezonul trecut. Pe parcurs am rulat întreg efectivul de jucători avut la dispoziție. Evident, seria acestor teste de verificare va continua, finalul săptămânii viitoare însemnând un nou joc cu Viitorul Colceag” a spus Cristi Negotei (foto), antrenorul formației din Adunați