luni, 27 noiembrie 2023

Comportare peste așteptări



7.  Voința Adunați   13    6  2  5    19-16    20p

Așadar, cortina s-a coborât și peste fotbalul mic prahovean acolo unde fiecare final de săptămâna a produs multe ambiții și pasiuni, atât pe gazon cât și în afara lui. Una dintre cele mai echilibrate serii a fost cea a Superligii B1 Prahova, seria Nord, finalul turului aducând o situație mai rar întâlnită. Primele locuri din clasament sunt ocupate de 4 formații cu 24 de puncte fiecare, departajate doar de golaveraj. Urmează echipa de pe poziția 5, cu 22 de puncte, iar diferența până la locul 11 este numai de 5 puncte. Printre aceste competitoare în prim plan s-a aflat și gruparea din Adunați care în această stagiune a avut o comportare remarcabilă. Conform proverbului ”dacă vrei, poți”, în micuța localitate prahoveană, prin sprijinul primăriei conduse de Darius Săvulescu, un adevărat prieten al sportului, s-a reușit formarea unei echipe competitive susținută de un public local avid de fotbal. Cu Cristi Negotei în calitate de antrenor și cu un lot care cuprinde mai mulți jucători cu experiență, rezultatele nu au întârziat să apară, Voința jucând de la egal la egal cu orice adversar. Așadar, la această oră trupa din Adunați prezidată de Ciprian Pinta reprezintă o surpriză plăcută a acestei stagiuni fotbalistice care în continuare va avea un cuvânt greu de spus în perspectiva sezonului de primăvară.    

Lot:

► Portari: Dragoș JILAVU, Sergiu BUNEA

► Fundaşi: Alexandru FRĂȚILĂ, George PETRESCU, Marian APĂUNEI, Liviu BOTOACĂ, Liviu PINTA, Daniel PICIOREA, Iulian CĂLIN.

► Mijlocaşi: Bogdan NEGOTEI, Mihai ENE, Silviu BANU, Ciprian TUREK, Codruț COJOCARU, Răducu IORDACHE.

► Atacanţi:  Valentin URDEA, Eduard TUREK, Emil MOISE, Emilian NICA, Cosmin MANOLACHE, Mihai ANGHEL.

► Antrenor: Cristi NEGOTEI

► Asistență medicală: Michaela BĂDILĂ

► Secretar club: Sorin MOISE

► Vice-Președinte: Anca PETRE

► Președinte: Ciprian PINTA

► Președinte onorific: Darius SĂVULESCU


Meciuri susţinute

● Voința Adunați - Tineretul Poienarii Burchii 6-1                 

● Progresul Aluniș - Voința Adunați 1-1

● Voința Adunați - Sportul Câmpina 2-0                                       

● Flacăra Mălăiești - Voința Adunați 4-1

● Voința Adunați - Gloria Vâlcănești 1-2                           

● FC Muscelul Câmpina - Voința Adunați 2-0

● Voința Adunați - Progresul Proviţa de Jos 2-1                                   

● Viitorul Proviţa de Sus - Voința Adunați 1-0                                   

● Voința Adunați - Viitorul Ţipărești 1-0                         

● Voința Adunați - CS Şotrile 1-0 

● Caraimanul Bușteni - Voința Adunați 1-2

● Voința Adunați - Viitorul Cosminele 1-1 

● CS Cornu 2 - Voința Adunați 2-1 

Plusuri

● Entuziasmul întregii suflări fotbalistice sprijinite de primăria locală a contribuit la o serie de rezultate remarcabile și la un fotbal plăcut ochiului.

● Avându-l în calitate de antrenor pe Cristi Negotei, un adevărat om de fotbal, echipa a câștigat mult la capitolul personalitate, notabilă fiind și experiența unor jucători care prin exemplul lor i-au mobilizat și pe cei mai tineri.

● Condiții foarte bune de pregătire pentru nivelul acestui eșalon alături de o bază sportivă bine pusă la punct.

Minusuri

● Rezultatele și inclusiv poziția din clasament puteau fi mult mai bune dar în unele jocuri lipsa de concentrare și-a spus cuvântul.  Mai mult, o serie de arbitraje au lăsat de dorit lucru de altfel reclamat și de alte grupări din serie.

● Încă mai este de lucru la capitolul mentalitate, unde unii jucători nu au înțeles că forța grupului bate valoarea.



Cristi Negotei (antrenor Voința Adunați): 

”Se putea mult mai mult ținând cont de modul cum ne-am exprimat pe gazon în unele meciuri. Nu vreau să comentez arbitrajele. Băieții trebuie să-și vadă de joc, să crească de la meci la meci iar în retur să avem o comportare notabilă. Încercăm deja să ne întărim cu 3-4 jucători și după vacanță vom intră într-un ciclu normal de pregătire. Vreau să mulțumesc și pe această cale tuturor acelora care au fost alături de noi și încă de pe acum le doresc Sărbători fericite”



Ciprian Pinta (președinte Voința Adunați): 

”Suntem bucuroși pe de o parte dar și triști în același timp. Pot să spun că echipa a crescut ca joc iar băieții s-au autodepășit. Din păcate partea tristă face obiectul unor arbitraje care au lăsat de dorit. Ne așteaptă o pauză competițională în care avem în vedere să întărim lotul iar din retur sper să arătăm din ce în ce mai bine cu condiția să fim lăsăți să ne exprimăm la potențial maxim și am speranța în arbitraje foarte bune calitativ. Mulțumesc spectatorilor care au fost alături de noi și ne-au sprijinit necondiționat”.