marți, 28 noiembrie 2023

Aproape de podium



4.  ACS Cornu    17    14  1  2     54-14      43p

Cu Dragoș Mihalache care poate fi considerat cel mai bun antrenor din Liga A Prahova, din ultimele sezoane, și cu un lot care de cele mai multe ori a distrus aproape tot ce a întâlnit în cale, ACS - ul din Cornu ocupă totuși un loc care putea fi mult mai bun. De notat faptul că singurele înfrângeri au venit pe terenurile din Văleni și Băicoi, acolo unde echipele locale, beneficiind de un buget superior, s-au impus și cu puțină șansă. Dacă contra echipei CSO Teleajenul Vălenii de Munte, ratările s-au răzbunat, în jocul cu CSO Băicoi cornenii nu l-au avut disponibil pe George Bârsănel, absența lui contând foarte mult în economia acelei partide. Rămâne ca returul cu aceste două competitoare precum și jocul de la Boldești cu gruparea locală, adică cele trei echipe care își doresc promovarea, să demonstreze cine merită să facă pasul spre înălțimi.

Lot:

► Portari: Ionuț COJOCARU, Victor TĂNASE.

► Fundaşi: Costin BUTOI, George BÂRSĂNEL, Alexandru TELEA, Claudiu DUCU, Sebastian MOTOROIU, Gabriel STOICA

► Mijlocaşi: Nicolae FILIP, Valentin SANDU, Cătălin ŞTEFĂNOIU, Nicholas STĂNESCU, Ionuț ALEXE, Marius ANGHEL, Vlăduț DRĂGAN, Paul RADU, Fabian CÂRSTIAN

► Atacanţi: Iustin ȘOVĂIALĂ, Nelu BUCĂ

► Antrenor principal: Dragoș MIHALACHE

► Antrenor secund: Florin TOADER

► Antrenor grupe copii: Marius PĂLĂNCEANU

► Director executiv: Radu GRATIE

► Director sportiv: Nicolae VEREU

► Președinte: Ionel MANTA



Meciuri susţinute

● ACS Cornu - Petrosport Ploiești 4-0                 

● CSO Teleajenul Vălenii de Munte - ACS Cornu 1-0

● ACS Cornu - CS Brazi 6-1                                       

● CSL Vărbilău - ACS Cornu 3-5                               

● ACS Cornu - CSO Comarnic 1-0                           

● CS Berceni - ACS Cornu 2-10

● ACS Cornu - CSO Boldești 1-0                                   

● Unirea Cocorăști - ACS Cornu 1-1                                   

● ACS Cornu - Progresul Drăgănești 3-1                        

● CSO Băicoi - ACS Cornu 3-2            

● ACS Cornu - AFC Brebu 1-0                            

● CS Câmpina - ACS Cornu 0 -1

● ACS Cornu - AFC Bănești 4-0                        

● ACS Cornu - Unirea Urlați 7-0            

● CS Mănești - ACS Cornu 2-4                            

● ACS Cornu -Petrolul `95 1-0

● Avântul Măneciu - ACS Cornu 0-3

Plusuri

● Echipa beneficiază de o conducere cu adevărat profesionistă alcătuită din oameni de fotbal cu mare experiență competițională.

● Caracterul deosebit al tuturor componenților lotului cornean care meci de meci au dat totul pe gazon.

● Păstrarea unui nucleu de jucători cu experiență care a condus la existența unor relații de joc care de multe ori au făcut diferența.

Minusuri

● Dacă primul ”11” are în componență jucători foarte valoroși nu același lucru se poate spune despre banca de rezerve care suferă la acest capitol.

● În ciuda rezultatelor pozitive înregistrate în ultimele sezoane echipa nu se bucură de un aflux mare de spectatori la meciurile susținute pe cocheta arenă de la Cornu.


Dragoș Mihalache (antrenor A.C.S. Cornu): 

”Am terminat un tur de campionat aproape așa cum mi-am dorit, cu un lot alcătuit din jucători cu experiență dar și din câțiva tineri foarte talentați. CS Cornu a fost și rămâne în continuare o familie unită care nu mi-a înșelat așteptările. În plus am beneficiat și de sprijinul necondiționat al unei conduceri competente care a fost alături de noi în permanenţă. Sperăm ca și în retur să rămânem în prim planul competiției. Acum, chiar dacă mai este ceva timp, profit de ocazie să urez tuturor multă sănătate, Sărbători fericite și un An Nou cât mai bun”. 


Radu Gratie (director executiv A.C.S. Cornu): 

”A fost un sezon destul de bun pentru noi în care s-a muncit mult și rămân cu regretul că nu am luat maximul de puncte din deplasarea de la Cocorăștii Colț. Urmează o vacanță după care vom da din nou drumul la lucru. Așteptările în continuare sunt la cote ridicate și în mod cert vor apărea și modificări în lot. Se anunță un retur de foc în care vom primi vizita contracandidatelor la promovare. Și pentru că ne apropiem cu pași mari de finalul acestui an, doresc ca pe această cale să urez tuturor iubitorilor de fotbal de la noi, Sărbători fericite și un An Nou plin de bucurii și împliniri”.