miercuri, 12 iulie 2023

Mihai Musea: “Din acest sezon vom activa sub titulatura de C.S.O. Comarnic“

Pregãtiri intense pentru debut

După două promovări consecutive, Olimpia Comarnic a reușit să ajungă pe prima scenă fotbalistică a județului, fiind socotită o adevărată revelație. Odată cu accederea în Liga A Prahova, conducerea tehnică i-a fost încredințată lui Mihai Musea, ultima oară la Tricolorul Breaza, un fotbalist care mulți ani a cochetat cu grupări care au activat în cele trei eșaloane fotbalistice ale țări. Cu multă amabilitate, de această dată în postura inedită de antrenor principal, a acceptat un scurt dialog cu privire la noua lui echipă. 

-Ce te-a determinat să faci acest pas?

-Ce pot să spun? Eu sunt din Comarnic și în același timp și angajat în cadrul Primăriei locale. Normal, îmi doresc să ajut acest club și această comunitate fotbalistică care există aici. Este un motiv în plus să rămân ancorat în fenomen și consider că acest pas făcut spre banca tehnică va fi o mare provocare pentru mine. Desigur, voi continua și ca jucător.

-Cum se prezintă clubul la această oră?

-Da. Din acest sezon vom activa sub titulatura de C.S.O. Comarnic și președinte va fi Costel Cioranu. De grupele de copii se va ocupa Adrian Mitrea. Deci vom rezista din punct de vedere financiar. Jucătorii vor primi salarii.

-Când se va reuni lotul?

-La mijlocul săptămânii viitoare am programat primul antrenament și deja am fixat câteva meciuri de pregătire. Un prim test va fi cu gruparea Petrosport Târgșorul Vechi.

-Cum va arata lotul? Va suferii modificări?

-Da. Vom renunţa la 6-7 jucători cum ar fi: Georgescu, Stanciu, Zenga, Filote. La capitolul veniri pot să amintesc câteva nume. În primul rând, portarul Vlad Iscru (C.S. Câmpina), care va fi și secundul meu. Tot pentru postul de portar ne vom baza pe Ciobotaru, trecut pe la Breaza și Blejoi. De asemenea, fundașul Andrei Militaru (C.S. Cornu) și mijlocașii Andrei Pleșa (ex-Pandurii Tg. Jiu), Diaconu (C.S. Câmpina), Andrei Burlacu și lista va fi completată cu încă câțiva jucători cu care suntem în discuții avansate.

-Legat de obiectivele echipei ce poți să spui?

-Având calitatea de nou promovată este normal ca obiectivul să fie unul de menținere pe prima scenă fotbalistică a județului, adică un loc 10-12.

-O întrebare pe care mulți oameni de fotbal de la noi și-o pun. Cum se va prezenta terenul de joc?

-Se lucrează intens la mărirea suprafeței de joc și în mod sigur vom evolua în fața propriilor suporteri.

-Apropo de suporteri. În ce relații te afli cu aceștia? Vor mai exista acele coregrafii speciale?

-Pot spune că sunt prieten cu unul dintre șefii galeriei care este membru în asociația clubului nostru. Sper într-o colaborare frumoasă și împreună cu aceștia să realizăm spectacole fotbalistice de calitate.  

-Un mesaj pentru iubitorii de fotbal din Comarnic?

-Da. Îmi doresc ca aceștia să fie în număr cât mai mare alături de noi. Este clar că vom ridica ștacheta și ca om născut în această localitate îmi doresc să fac cât mai multe lucruri frumoase în plan fotbalistic. Este o mândrie și o onoare pentru mine să ajut cu tot ceea ce pot această echipă nou promovată.