duminică, 2 iulie 2023

La loc comanda! Negreanu își cheamă elevii la muncă

Mai grăbiți ca niciodată, fotbaliștii A.F.C. - ului din Bănești și-au dat întâlnire duminică dimineața pe propriul stadion. Sub comanda antrenorului Mihai Negreanu de la care se așteaptă a fi un "Salvatore della patria", toți jucătorii, atât noii veniți cât și cei mai vechi, au făcut cunoștință între ei și au primit un mesaj din partea conducerii cu privire la obiectivul echipei pentru viitorul sezon. Pe lângă Socet, V. Banu, A. Banu și Condrea, toți patru provenind din vechea gardă, la strigarea catalogului au mai răspuns prezent o serie de jucători care mai mult sau mai puțin au avut tangență cu fotbalul băicoian cum ar fi: Stoica, Georgescu, Apăunei și Nicolae. Alături de aceștia au mai fost prezenți Mareș (ex-Agricola Borcea), I. Burchi (C.S. Scorțeni Bordeni), Manole (ex-Atletic United) și Grigore. În mod sigur la următoarele antrenamente lotul va suferii și alte completări, nume ca: Puchea, Albină, Comnoiu, Nițu, Jitaru (ultimi trei ex-Atletic United), Cuțitoiu (ex-Pandurii Tg. Jiu), Stancu (C.S. Cornu) și Munteanu (C.S.O. Băicoi) figurând în agenda lui Mihai Negreanu. Pe marginea acestei prime reuniri, noul antrenor al băneștenilor a spus: ”A fost un prim contact cu jucătorii care vor face parte din lotul nostru. Sunt încântat de caracterele lor și am mare încredere în ei. Până la data care va debuta noul sezon avem programate antrenamente săptămânale însoțite de partide de verificare. Ca partenere de pregătire am ales formațiile CSO Băicoi, Voința Vărbilău și Avântul Măneciu. Sunt convins că jucătorii vor înțelege responsabilitatea pe care o au față de suporterii acestei echipe dar și față de conducerea clubului care face eforturi mari pentru a asigura cele mai bune condiții de pregătire. Lotul nu este încă definitivat fiind posibile noi achiziții”.  

Primarul Gheorghe Stoica este în continuare lângă echipă

Alături de președintele Ion Boncu, la această primă întâlnire a asistat și primarul cunoscutei comune prahovene, Gheorghe Stoica (foto-jos), acesta din urmă dând asigurări că va exista în continuare sprijin din partea Primăriei iar iubitorii de fotbal din Bănești vor avea ocazia să asiste la spectacole fotbalistice de calitate.

”Având în vedere că avem jucători și antrenor nou ne dorim să formăm o echipă competitivă care să se încadreze în primele 4-5 locuri în viitoarea ediție de campionat. Mă aștept să fie o altă disciplină, atât în teren cât și în afara acestuia. Primăria va sprijini în continuare și din punct de vedere financiar așa cum s-a stabilit bugetul la început de an și vom rezolva toate problemele care vor apărea pe parcursul campionatului. Pe cetățenii din localitate vreau să-i asigur că avem încredere în noua echipă și îi invit în număr cât mai mare la stadion, să vadă jucători de calitate și meciuri frumoase” 

- Galerie foto -