duminică, 30 iulie 2023

Duş rece pentru C.S. Şotrile în Cupa de Varã

C.S. Şotrile - Rusu Ciopãrceni  2-5 (1-4)


C.S. Şotrile a pierdut cu 5-2, duminică dimineață, un nou joc contând pentru Cupa de Vară care se desfășoară la Valea Doftanei. A fost un eșec imprevizibil chiar dacă acest meci poate fi considerat unul de pregătire, în care normal, rezultatul contează mai puțin. “Sunt total nemulțumit de atitudinea băieților, practic nu mă așteptam la o evoluție așa de slabă din partea lor. Sper ca acest duș rece să ne aducă, cum se spune, cu picioarele pe pământ“, declara după joc antrenorul echipei șotrene, Gabi Lupu. În ciuda faptului că în secunda 20, Tocitu a deschis scorul, jucătorii din Şotrile au încasat până la pauză patru goluri. În aceași manieră de joc, în repriza secundă au mai primit un gol pentru ca scorul final să fie cosfinţit de punctul înscris de Olteanu.

C.S. Şotrile: Ioana - Olaru, Olteanu, Corneanu, Constantin, G. Lupu, Bucura, Filip, F. Rada, Barbu, Tocitu. Pe parcursul meciului au mai intrat: C. Rada, Tănase, A. Lupu, Ruja și Irimia.

În continuare, programul lui Gabi Lupu și al elevilor săi va mai conține câteva amicale după care va urma startul în noua ediție de campionat care va debuta la sfârșitul lunii august.