sâmbătă, 22 iulie 2023

A.F.C. Bănești la ora căutărilor. Un amical util la Cornu.


Primul dintre cele două teste antamate la finele acestei săptămâni de către A.F.C. Bănești s-a desfășurat în această dimineață pe stadionul din Cornu împotriva echipei locale. Pentru antrenorul oaspeților, Mihai Negreanu, a fost un bun prilej să vadă la lucru o serie de jucători noi asupra cărora, și după jocul de mâine programat la Vărbilău, va decide pe cine va opri în lotul cu care va aborda noul sezon. De partea cealaltă, Dragoș Mihalache, se află în fața unui sezon în care echipa sa este condamnată să se bată pentru un loc sub soare. Per ansamblu, testul și-a atins scopul, rezultatul final aducând o victorie clară în contul gazdelor, scor 5-0, prin golurile marcate de Ștefănoiu, Șovăială, Soare, Anghel și P. Radu.

► C.S. Cornu: Tănase - Zamfir, Bârsănel, Motoroiu, Sandu, Cârstian, P. Radu, Stănescu, Ștefanoiu, Anghel, Șovăială. Au mai fost folosiți: Fabio, Telea, Drăgan, Filip, Soare, Mitran, Mănescu.

Antrenor: Dragoș Mihalache

► A.F.C. Bănești: Marin - Socet, G. Radu, Cuţitoiu, V. Banu, Grigore, Burchi, Puchea, Mareș, Tache, Spurcaciu. Au mai jucat: Condrea, Țurlea, Albină, B. Stoica, Nicolae, G. Toma.

Antrenor: Mihai Negreanu

Declarații după meci:

Dragoș Mihalache (antrenor C.S. Cornu):

”A fost un joc bun făcut de noi, deci un antrenament util. Băieții au răspuns bine la comenzi și au dat dovadă de multă determinare. Suntem la al treilea succes în această perioadă de pregătire care ne dă încredere și speranțe pentru o comportare notabilă în viitorul sezon. În continuare, joi vom juca cu Petrolul `95 Ploiești urmând ca sâmbătă să întâlnim pe C.S. Câmpina”.

Mihai Negreanu (antrenor A.F.C. Bănești):

”Pentru noi, având în vedere că suntem într-o fază de reconstrucție a echipei pot spune că fost un antrenament util. Am jucat împotriva unei formații foarte bune din Liga A Prahova. Fiind un meci de pregătire nu m-a interesat scorul. Important în această perioadă este ca echipa să aibe cât mai multe meciuri de verificare, să încerc să găsesc o formulă optimă de joc. Nu sunt mulțumit de câțiva jucători care nu au dat randamentul scontat. Așa cum am mai spus, după meciul de mâine voi stabili cine va rămâne în lotul nostru”.