duminică, 16 iulie 2023

A.F.C. Bănești - C.S.O. Băicoi, un test reușit!

Joc frumos încheiat cu o victorie la limită a oaspeților


A doua confruntare amicală pe care băieții lui Mihai Negreanu au avut-o în grafic s-a consumat duminică dimineața pe stadionul din Bănești. De această dată adversara a fost una de calibru, C.S.O. Băicoi fiind creditată la această oră ca una dintre aspirantele la promovare în viitoarea stagiune. Ambele grupări au avut parte în această perioadă de numeroase schimbări, atât pe banca tehnică cât și la nivel de lot. Dacă la formația gazdă, prin aducerea antrenorului Mihai Negreanu și a unui întreg contigent de jucători se încearcă o revenire în prim plan a fotbalului băneștean, același lucru este valabil și în tabăra băicoiană. Numirea cunoscutului jucător Vali Lazăr, ca “principal“ și cooptarea în lot a unor fotbaliști valoroși în mod sigur va ridica cota viitorului sezon care va debuta la finele lunii august. Per ansamblu, jocul a fost unul specific acestei perioade de pregătire în care fiecare echipă a rulat întreg efectivul de jucători avut la dispoziție. În ciuda căldurii insuportabile jocul a avut multe momente un ritm bun din care nu au lipsit și fazele periculoase la ambele porți. După o primă repriză echilibrată, scor 1-1, Mareș (`16), respectiv Ţânţaru (`37), pe fondul schimbărilor, finalul a consemnat o victorie a oaspeților cu scorul de 2-1, același Ţânţaru (`65) punându-și semnătura pe lista marcatorilor.



Negreanu spune cã a fost un test reuşit pentru formaţia sa

În fața unui nou sezon, Mihai Negreanu (foto-sus), noul antrenor principal cu care A.F.C. Bănești va defila în noul campionat s-a arătat optimist, convins fiind că în stagiunea de toamnă echipa sa va face o figură frumoasă. “A fost un test util în care băieții au răspuns foarte bine la comenzi. Am jucat împotriva unei echipe care cu siguranță va trage la promovare. Urmează două deplasări. Sâmbăta viitoare vom juca cu C.S. Cornu după care duminică, la Vărbilău. Atunci vom trage linie și voi definitiva lotul de 22 de jucători pentru sezonul de toamna”, a spus cunoscutul oficial al A.F.C. - ului.

► A.F.C. Bănești: Marin - Apăunei, Radu, Cuţitoiu, Mareș, Jitaru, Grigore, B. Stoica, Spurcaciu, Tache, Nae. Au mai jucat: Georgescu, I. Burchi, Condrea, Socet, Țurlea, V. Banu, A. Banu, Beţivu, Datcu, Nicolae, G. Toma.

Antrenor: Mihai Negreanu

► C.S.O. Băicoi: Vanghele - S. Toma, Cl. Stoica, Oprea, Neacșu, R. Nicolae, C. Stoica, Ursu, Ţânţaru, Iancu, Huza. Au mai fost folosiți: Mălescu, Pripu, Ariciu, G. Stoica, Mihăilă, Sandu.

Antrenori: Vali Lazăr (p) și Robert Mălescu (s)

Vali Lazăr: “Pentru mine jocul de astãzi este îmbucurãtor

“Eu sunt mulțumit de acest prim amical ținând cont că am avut până acum doar două antrenamente. Am avut și câțiva jucători accidentați dar chiar și așa pentru mine jocul de astăzi este îmbucurător. Băieții au fost receptivi. În continuare avem programate mai multe meciuri de pregătire. Miercuri la Zănoaga cu echipa locală, în nocturnă, după care la finele săptămâni cu C.S.O. Plopeni“, a concluzionat la finalul jocului și Vali Lazăr (foto-jos), “principalul“ grupării băicoiene.




- Galerie foto -