sâmbătă, 3 iunie 2023

Joc sub așteptări cu multe carențe de ambele părți


C.S.O. Băicoi - A.F.C. Bănești 3-0 (3-0) 

Printre jocurile penultimei etape a Ligii A Prahova s-a numărat și cel de la Băicoi unde gazdele s-au impus cu 3-0. După un început de joc confuz, cu largul concurs al defensivei oaspete, Nicolae (`17) a deblocat tabela cu un șut care l-a lăsat fără replică pe Stancu. Pe același scenariu, nesiguranța echipei băneștene s-a materializat prin primirea a încă două goluri, în interval de numai două minute, Nicolae (`29) și Nae (`30) trecându-și numele pe lista marcatorilor. După pauză, spectatorii prezenți pe stadionul din Băicoi au asistat la același meci anost, chiar dacă gazdele mai puteau schimba tabela, în care fiecare echipă și-a arătat carențele și evident limitele într-un campionat în care calitatea jucătorilor lasă mult de dorit. Una peste alta, chiar dacă au câștigat la scor, prestația băicoienilor nu a impresionat cu nimic în condițiile în care au întâlnit o grupare care necesită o restructurare majoră.

C.S.O. Băicoi: Barbu - Ţânțaru, Nițu, Mihăilă, Oprea (cpt), Nicolae, I. Toma, Gavrilă, Ariciu, Nae, Bucă. A mai fost introdus și Stoica.

Antrenor: Robert Lungu

A.F.C. Bănești: Stancu - V. Banu, C. Dumitrache (cpt), Aranchilovici, Socet, Manole, Albină, Vasile, G. Toma, Puchea, A. Banu. Au mai fost folosiți: Dumitru, Cocoș, Nistor și Bețivu.

Antrenori: Florin Pancovici și Alin Dinu

În etapa viitoare, ultima din acest sezon, băneștenii joacă acasă, sâmbătă, de la ora 11:00, cu C.S. Câmpina.


La final, făcând referire la acest joc “secundul“ oaspeților, Alin Dinu (foto) a spus: “Am întâlnit un adversar mult mai bine cotat dar așa cum s-a întâmplat și în alte meciuri, greșelile din apărare și-au spus cuvântul. Urmează ultima etapă cu un joc pe teren propriu și sper ca jocul băieților să arate mult mai bine. Bineînțeles, se va trage linie și vom încerca să găsim cele mai bune soluții în perspectiva campionatului viitor“.