joi, 25 mai 2023

Prima șansă în dreptul gazdelor


A.F.C. Brebu - Voința Vărbilău

Despărțite de două locuri în clasament, ambele competitoare își doresc un parcurs cât mai bun și un loc cât mai confortabil până la finalul acestui sezon. Cu privire la această confruntare, Cătălin Tănase (foto-jos) , președintele formației din Brebu a declarat: ”Încă nu pot să-mi revin după ultimele trei jocuri în care arbitrajele ne-au fost defavorabile. Nu se poate așa ceva. De fiecare dată ni s-a refuzat penaltiuri clare. Este păcat de munca băieților dar așa ceva nu se mai poate. Urmează un meci dificil cu Voința Vărbilău de la care aștept o mobilizare a jucătorilor încheiată cu o victorie ”.



A.F.C. Brebu se află în acest moment pe locul 8, cu 50 de puncte iar rivalii lor din această etapă ocupă poziția cu numărul 12. În runda trecută, A.F.C. Brebu a înregistrat o înfrângere pe terenul formației C.S. Mănești, în schimb Voința Vărbilău a terminat la egalitate cu Triumf Poiana Câmpina, scor 2-2. Confruntarea dintre cele două echipe va avea loc sâmbătă după-amiază, pe stadionul din Brebu, începând cu ora 18.00. Bineînțeles, pentru toţi iubitorii de fotbal care sunt așteptați în număr cât mai mare, organizatorii au pregătit din nou un atractiv program de meci care poate fi lecturat la stadion.



Partida va fi arbitrată de Alina Năstase secondată la cele două linii de Iulian Bălănescu și Cristian Stan. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Cristian Nica.

Etapă cu numărul 32 mai cuprinde următoarele partide:

► C.S.C. Măneciu - A.F.C. Băneşti

► Unirea Urlaţi - C.S. Strejnicu

► Atletic United - C.S. Câmpina

► C.S. Cornu - Petrolul `95

► Triumf Poiana Câmpina - C.S.O. Băicoi

► C.S.O. Boldeşti - C.S. Măneşti

 C.S. Brazi – Tricolorul Breaza

► Teleajenul Vălenii de Munte - C.S. Berceni