luni, 22 mai 2023

Marți este zi de fotbal! O nouă “intermediară“ din acest retur


Principala competiție fotbalistică din județ anunță noi jocuri interesante. Două dintre echipele din zona noastră, este vorba de A.F.C. Brebu și A.F.C. Bănești, vor încerca să obțină noi puncte în clasament, în etapa intermediară care se va disputa mâine după-amiază.

C.S. Mănești - A.F.C. Brebu

Chiar dacă în etapa trecută nu au reușit să obțină nici un punct contra liderului, jocul elevilor lui Robert Săvulescu s-a ridicat la așteptările fanilor acestei echipe. Singurul semn de întrebare rămâne legat de efectivul cu care se vor deplasa la Mănești, ținând cont că în etapele intermediare mulți jucători au probleme legate de serviciu. De partea cealaltă, fotbaliștii din Mănești vin după o deplasare la Triumf Poiana Câmpina unde s-au impus cu 3-0. Pe aceste coordonate, confruntarea dintre cele două competitoare se anunță una interesantă fiind deschisă oricărui rezultat. La această oră poziția în clasament a celor două grupări se prezintă astfel:

6.    C.S. Mănești        30   16  4   10  83 - 51   52p.

8.    AFC Brebu           30   15  5   10  53 - 40   50p.

Așadar un joc programat marți după-amiază, ora 18.00, pe baza sportivă a formației din Mănești. Partida va fi arbitrată de Iulian Popișteanu secondat la cele două linii de Andrei Mateescu și Florin Neagu.

A.F.C. Băneşti - Atletic United  

După un punct mare cucerit pe terenul din Cornu, indiscutabil fiind cea mai bună performanță din actuala stagiune, A.F.C. - ul are toate motivele să viseze frumos la această dispută. Paradoxal, dacă în campionatul trecut, cele două competitoare dominau cu autoritate Liga A Prahova, acum fiecare se află într-o perioadă de reconstrucție, trăind mai mult sau mai puțin din amintiri. A.F.C. Bănești se află în acest moment pe locul 15, cu 21 de puncte, iar rivalii lor din această etapă ocupă poziția cu numărul 10 având 41 de puncte. În runda trecută, fotbaliștii de la Atletic au câștigat cu Măneciu, scor 2-1, în timp ce A.F.C. Bănești a remizat în deplasarea de la Cornu, scor 0-0. Ca toate meciurile din această etapă, fluierul de început se va auzi la ora 18.00. La centru se va afla Mădălin Dicu ajutat la cele două linii de Gabriel Ţene și Mihai Ionică.

Runda cu numărul 31 mai cuprinde următoarele partide:

► CSO Băicoi - CSO Măneciu

► Tricolorul Breaza - CSO Boldeşti

► CS Strejnicu - Teleajenul Vălenii de Munte

► CS Berceni - CS Brazi

► Petrolul `95 Ploieşti - Unirea Urlați

► CS Câmpina - CS Cornu

► Voinţa Vărbilău - Triunf Poiana Câmpina