duminică, 28 mai 2023

Gazdele au fãcut legea!


C.S. Şotrile - Viitorul Poienarii Burchii 5-0 (2-0)

După eșecul din etapa trecută, elevii lui Gabi Lupu au revenit pe teren propriu cu o victorie care le aduce încă trei puncte în clasament. A fost un succes concludent în fața unei formații mult mai bine poziționată în clasament. Gazdele au făcut un joc aproape perfect care a avut o singură direcție. Primul care a lovit a fost Flavius Rada (`20) cu un voleu necruțător expediat de la marginea careului mare. Bine deschis în adâncime, Vlad Tocitu (`40) a mărit avantajul echipei sale scor cu care s-a intrat la cabine. Imediat după pauză, asediul la poarta Viitorului a continuat și Cristi Rada (`50) a trimis direct în vinclu de la 35 metri pentru ca tot el în minutul 65 să realizeze ”dubla” cu o ”scăriță” de efect în poarta adversă. Ultimul gol, cel care a închis tabela a fost opera lui Mihnea Olteanu cu un șut deviat de la 14 metri. De notat și faptul că jucătorii șotreni au îmbrăcat un echipament nou, grație sponsorului AENOVA GROUP.

La finalul acestei confruntări, Gabi Lupu (foto), antrenorul echipei C.S. Şotrile a declarat: ”Pot să spun fără să greșesc cu ceva că am avut o prestație foarte bună, cu mult peste nivelul acestui eșalon. De fapt este ceea ce-mi doresc și acest lucru îl cer la fiecare meci. Mai sunt trei etape de la care aștept noi puncte în contul echipei mele. Vreau să mulțumesc și pe această cale noului nostru sponsor AENOVA GROUP, care ne-a pus la dispoziție un nou echipament de joc pe care l-am și folosit în partida de astăzi”.

Distribuția gazdelor a avut următoarea componență: Mănescu - Olaru, Corneanu, Ungureanu, Constantin, Lupu, Marin (cpt), C. Rada, Barbu, F. Rada, Tocitu. Au mai fost folosiți: Bucura, Olteanu, Voicu, Filip și Irimia. Conform ”țintarului”, următorul episod se va derula la finele săptămânii viitoare, atunci când jucătorii din Şotrile se vor deplasa pe terenul formației Arizona Zalhanaua.

- Galerie foto -