sâmbătă, 20 mai 2023

Băneştenii aproape de o mare surpriză la Cornu! Pancovici îi ia un punct lui “Norman“!


C.S. Cornu - A.F.C. Băneşti 0-0

Unul dintre derbiurile din zona Câmpinei s-a consumat sâmbătă dimineața, pe arena din Cornu unde s-au aflat față în față două echipe diametral opuse privind clasamentul la zi. A fost un fotbal disputat într-un anonimat aproape total, cu aproximativ 20 de spectatori prezenți. Evident, surprinde în mod neplăcut dezinteresul spectatorilor locali pe o arenă cochetă cu o tribună principală absolut nepopulată. Dacă C.S. Cornu este echipa care încă mai speră la un loc pe podium, în tabăra adversă situația nu este una prea roză, trupa lui Pancovici zbătându-se undeva la periferia clasamentului. Contrar așteptărilor, prima repriză a scos în evidență un joc de slabă factură tehnică cu largul concurs al jucătorilor corneni care puteau intra la cabine în dezavantaj, dacă Cojocaru nu ar fi deviat în corner un șut frumos de la 15 metri a lui Alexandru Banu (`25). După pauză, spre disperarea lui Dragoș “Norman“  Mihalache, elevii săi au “măcinat“ în gol, putându-se lăuda numai cu un șut în bară (`77). De partea cealaltă, A.F.C. - ul care l-a avut pe gazon și pe Pancovici, au bifat cel mai bun joc din această stagiune și după numărul ocaziilor ratate merita să plece cu toate cele trei puncte. Mai întâi, bara transversală a lui Dumitru și reluarea de puțin pe lângă poartă a lui Puchea (`84) și din nou un șut a lui Puchea (`87) din poziție favorabilă putea face diferența pe tabelă.

► C.S. Cornu: Cojocaru - Stancu, Bîrsănel, Sandu, Mănescu, P. Radu, Stănescu, Filip, Butoiu (cpt), S. Radu, Soare. A mai fost folosit și Mitran.

Antrenor: Dragoș Mihalache

► A.F.C. Bănești: Bucuroiu - Socet, C. Dumitrache (cpt)., Cocoș, Albină, Pancovici, Condrea, Dumitru, Manole, A. Banu, Puchea. Au mai fost introdus pe gazon și Aranghelovici.

Antrenori: Florin Pancovici și Alin Dinu

În etapa viitoare, fiind una intermediară, băneştenii joacă acasă, marți, de la ora 18:00, cu Atletic United, în timp ce echipa corneană va evolua, tot marți, la aceași oră, pe terenul formației C.S. Câmpina.

La final, făcând referire la acest joc, Florin Pancovici (foto-sus) “principalul“ oaspeților a spus: “Un meci reușit în care meritam victoria dacă ținem cont de oportunitățile de a marca pe care le-am avut. Am întâlnit o echipă foarte bună și în ciuda problemelor de lot care ne dau bătăi mari de cap am reușit cel mai bun joc din această stagiune. Le mulțumesc băieților pentru efort și sper că au înțeles că fără muncă nu poți să ai satisfacții. Urmează încă patru etape după care vom trage linie“. 

- Galerie foto -