sâmbătă, 1 aprilie 2023

Cornenii și-au luat punctele înapoi!


A.F.C. Brebu - C.S. Cornu 1-2 (1-1) 

Trupa lui Dragoș Mihalache a întrerupt seria foarte bună a brebenilor din acest debut de sezon, obținând o victorie într-un final de meci electrizant. Pe un gazon în care ploaia și-a făcut simțită prezența, cele două garnituri s-au angrenat într-un joc de angajament într-o primă repriză cu faze notabile la ambele porți. Deschiderea scorului s-a petrecut în minutul 27, și s-a datorat unei devieri nefericite în propria poartă a fundașului Edi Mărăcineanu însă egalarea a venit un minut mai târziu la un fault în careu asupra lui Mădălin Vișan. Cu multă siguranță, George Bridinel a transformat impecabil de la punctul cu var. După pauză, pe fondul unui joc care se îndrepta spre un rezultat de egalitate, în minutul 90, oaspeții au înscris prin Stănescu cu un șut la care Dinu nu a mai putut face nimic. Firesc, au urmat minutele de prelungire în care s-a dictat o nouă lovitură de la 11 metri acordată gazdelor la care execuția aceluiași George Bridinel nu a mai însemnat un nou gol pentru echipa sa, șutul acestuia fiind respins în transversală. Așadar, după rezultatul din tur, atunci când fotbaliștii brebeni s-au impus cu 2-1, se poate spune că de această dată oaspeții și-au luat punctele înapoi. De admirat și susținerea publicului din Brebu în care s-a aflat și o galerie gazdă care a contribuit la o atmosferă deosebită pentru acest joc.   

► A.F.C. Brebu: Dinu - Mărăcineanu, Marcu, Oprica (cpt), Dima, Ștefan, Duricu, Bridinel, Stoica, Oancea, Vișan. Au mai evoluat: Șchiopu, Popa, Drăgan.

Antrenor: Robert Săvulescu

► C.S. Cornu: Tănase - Zamfir, Bârsănel, Sandu, Mănescu, Butoi (cpt), Stancu, Telea, Filip, P. Radu, S. Radu. Au mai evoluat: Șovăială, Mitran, Soare, Stănescu.

Antrenor: Dragoș Mihalache

La finele săptămânii viitoare, următoarea rundă conține mai multe meciuri interesante. Astfel, A.F.C. - ul va lua cap-compas stadionul ”noii” formații Atletic United în timp ce jucătorii corneni vor susține pe teren propriu un test dificil în compania echipei C.S.O. Boldești-Scaeni.

Reacții după meci:

“În opinia mea un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil. Din păcate loviturile de la 11 metri pot fi considerate drept o loterie. Poate așa a fost să fie. Nu este nimic, capul sus pentru jucătorii noștri și privim cu încredere înainte - Cătălin Tănase, președinte A.F.C. Brebu.

“Sunt mulțumit de acest rezultat obținut în fața unei formații ambițioase care și-a văzut de joc. Felicit pe băieți pentru efortul depus. Per ansamblu a rezultat un joc frumos, un spectacol fotbalistic mult gustat de publicul prezent în tribuna stadionului din Brebu” - Dragoș Mihalache, antrenor C.S. Cornu.