duminică, 26 februarie 2023

Un duş rece pentru elevii lui Pancovici

Atletic United – A.F.C. Bănești 4-0 (0-0)

Cu o formulă de joc modificată față de sezonul trecut, A.F.C. Bănești a plecat pe un nou drum într-o stagiune fotbalistică de la care așteptările sunt mult mai mari. Primul episod s-a consumat pe stadionul din Târgșorul Vechi unde elevii antrenorilor Florin Pancovici și Alin Dinu au debutat într-o etapă de Cupă având ca adversară pe Atletic United, o formație rămasă numai cu numele dar cu o distribuție complet nouă.

Greșelile oaspeților au făcut diferența

După o primă repriză în care oaspeții s-au întrecut în ratări, Socet, Toma și Bârsan ieșind în prim plan, mitanul secund a scos în relief câteva greșeli ale jucătorilor din Bănești care din minutul 60 s-au prăbușit inexplicabil. Cu trei goluri primite în decurs de numai 10 minute și cu unul încasat pe final de partidă fotbaliștii oaspeți au părăsit terenul cu capetele plecate după un joc în care nu au reușit să gestioneze momentele favorabile.


A.F.C. Bănești a mizat pe: T. Stancu - Albină, I. Dumitrache (cpt), A. Dumitru, Aranchilovici, Cocoș, Toma, Socet, Puchea, C. Dumitrache, Bârsan. Au mai fost folosiți: Vasile, Manole, A. Banu, V. Banu.

Antrenori: Florin Pancovici și Alin Dinu

O deplasare complicată pentru A.F.C.

În continuare, pentru pupilii președintelui Ion Boncu se profilează la orizont prima etapă din returul Ligii A Prahova. Astfel, la finele săptămânii viitoare aceștia vor întâlni în deplasare una dintre cele mai puternice echipe din serie, Petrolul `95 Ploiești.

“Nu prea am multe comentarii. O înfrângere care trebuie să ne dea de gândit în perspectiva meciului următor. Trebuie să privim înainte și să luăm fiecare meci în parte cu toată seriozitatea. Chiar dacă mă repet, obiectivul nostru este acela de a aduna cât mai multe puncte în campionat” - Florin Pancovici, antrenor principal A.F.C. Bănești