joi, 25 august 2022

Gazdele nu concep decât victoria!

A.F.C. Brebu - C.S. Brazi


Finalul acestei săptămâni prilejuiește iubitorilor de fotbal din Brebu reîntâlnirea cu proprii favoriți. În prima rundă, gruparea brebeană s-a întors cu un prețios punct de la Boldești, obținut în fața unei formații de tradiție a fotbalului prahovean. De partea cealaltă, surprinde oarecum victoria jucătorilor din Brazi, scor 3-0, aceștia făcând pur și simplu instrucție cu nou promovata Triumf Poiana Câmpina. Fără probleme mari de lot, neuitând totuși victoria din sezonul trecut, care s-a conturat destul de greu contra celor din Brazi, antrenorul Săvulescu va avea posibilitatea să trimită în teren un prim ”11” care pornește cu prima șansă în această confruntare. Așadar, partida cu formația din Brazi este programată sâmbătă dimineață, începând cu ora 11,00, pe arena din Brebu. Jocul va fi condus la centru de Robert Nuțu ajutat la cele două linii de Cristi Damian și Mihai Vizitiu. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Constantin Safta.

Cătălin Tănase: Aștept determinare din partea jucătorilor noștri

Despre jocul pe care echipa sa îl va susține la finele acestei săptămâni, președintele clubului Cătălin Tănase (foto) a precizat că singurul obiectiv luat în calcul este victoria.

”Se anunță un joc dificil, împotriva unei formații care în etapa trecută s-a impus destul de convingător. Îmi aduc aminte că în returul sezonului trecut echipa din Brazi și-a vândut foarte scump pielea pe stadionul nostru. Trebuie să tratăm foarte serios acest joc și ca atare aștept determinare din partea jucătorilor noștri”.

Ruben Gheorghe: ”O formație care nu trebuie subestimată

Pe aceași lungime de undă s-a aflat și Gheorghe Ruben (foto) care a ținut să precizeze că echipa sa nu are voie să facă pași greșiți.

”Un meci pe care vrem să-l câștigăm neapărat. Nu avem voie să facem pași greșiți. Este necesar să ne concentrăm în fața unei formații care nu trebuie subestimată. În plus acest joc coincide cu reîntâlnirea fanilor noștri pe care îi așteptăm în număr cât mai mare”.

Tot în această etapă, cea cu numărul 2, se vor mai disputa următoarele meciuri:

● C.S. Strejnicu - A.F.C. Băneşti

● Petrolul `95 Ploieşti  - C.S. Câmpina

● C.S.O. Băicoi - Petrolistul Boldeşti

● Voința Vărbilău - Unirea Urlaţi

● Triumf Poiana Câmpina - Teleajen Vălenii de Munte

● C.S. Măneşti - C.S. Cornu        

● Tricolorul Breaza - Atletic United 

● C.S. Berceni - C.S.C. Măneciu