sâmbătă, 30 iulie 2022

Un test util pentru ambele formații!

Tricolorul Breaza - A.F.C. Brebu 6-2 (2-1)


Al doilea meci de verificare pentru elevii antrenorului Robert Săvulescu s-a disputat în această după-amiază pe stadionul ”Parc” din Breaza împotriva localnicilor de la Tricolorul. În fața unei formații gazdă aflată într-un stadiu mult mai avansat de pregătire, oaspeții au cedat în final cu scorul de 6-2. Negotei (2), Dumitrache (2), M. Duricu si D. Dumitru, au semnat victoria brezenilor în timp ce învinşii au punctat de două ori prin Vişan.

► Tricolorul: A. Negreanu - Toader, Burlacu, O. Gheorghe, Roșu, D. Dumitru, A. Popa, M. Duricu, Ştefãnoiu, Ioniţã, Negotei. Au mai jucat: Neguţescu, Dumitrache, Faur, Stănică, Neagoe, Trăistaru, Floştoiu, Stoica.

Antrenori: Costin Plăvache și Laurenţiu Urdea

► A.F.C. Brebu: Stănulescu - Marcu, Neagu, Oprica, Dima, B. Dumitru, Stoica, A. Duricu, Mărăcineanu, Vișan, I. Lucian. Pe parcursul partidei au intrat: R. Gheorghe, Apietroaie, C. Popa, Boghici și Şerbănică.

Antrenor: Robert Săvulescu.

Pentru fotbaliștii brebeni, finalul săptămânii viitoare va aduce un nou joc de pregătire, de această dată împotriva echipei C.S. Câmpina.

Pe marginea acestei partide, antrenorul oaspeților, Robert Săvulescu (foto) a declarat: ”A fost un meci util de pregătire în care am dat posibilitate tuturor jucătorilor să se acomodeze la efort. Până la startul sezonului care va debuta peste trei săptămâni, încercăm să profităm de aceste teste specifice acestei perioade. Mai avem antamate încă două partide amicale după care intrăm direct în luptă”

Legat de acest joc, Răzvan Neculaiu (foto) unul dintre oficialii echipei din Brebu a ținut să precizeze: ”Suntem deja la al doilea joc de verificare împotriva unei formații care se anunță a fi una dintre pretendentele la promovare. Sigur, în această perioadă rezultatele trec de regulă în plan secund, important este ca băieții noștri să acumuleze cât mai mult în urma acestor jocuri. Ne așteaptă un sezon la fel de greu ca cel precedent dar sunt convins că putem să facem o figură frumoasă”