joi, 3 martie 2022

Cu gândul la victorie!

A.F.C. Brebu - A.S. Strejnic

În mod sigur, în această săptămână gândurile fotbaliștilor brebeni se îndreaptă spre meciul de sâmbătă după amiază, ora 15.00, atunci când vor întâlni pe teren propriu formația A.S. Strejnic. Încrederea și speranța jucătorilor că la finalul acestui meci vor obține un rezultat favorabil sunt cuvintele de ordine la A.F.C. Brebu. Liniile de clasament ale celor două competitoare la ora actuală se prezintă astfel:

10. A.F.C. Brebu         17  8  0  9  42 - 30    24p

12. A.S. Strejnic        17  5  4  8  25 - 33    19p

Cu un lot aproape complet, singurele absențe motivate fiind până la această oră cele a lui Sebastian Stãnulescu și Ion Lucian, staff-ul tehnic al brebenilor are posibilitatea să trimită pe gazon un “11“ competitiv din care nu vor lipsi cele două “guri de foc“, Tibi Oancea și Bogdan Dumitru.

Dumitru Bogdan înaintea meciului cu A.S. Strejnic: “Se anunță un meci dificil“

Legat de acest joc, Bogdan Dumitru (foto) a ținut să precizeze: “Se anunță un meci dificil contra unei formații care din cât am înțeles a suferit unele modificări în lot. Ne dorim să pășim cu dreptul în acest debut de sezon și am încredere în forța noastră de grup. Consider că programul ne avantajează, deoarece întâlnim pe teren propriu echipe mai accesibile și obiectivul nostru este de a ne clasa în prima jumătate a clasamentului. Așteptăm cu nerăbdare întâlnirea cu suporterii noștri, să ne bucurăm împreună de fotbal“.

Cătălin Tănase despre jocul cu A.S. Strejnic: “Trebuie să tratăm serios acest meci“

Pe aceași lungime de undă se află și Cătălin Tănase (foto), președintele grupării brebene, acesta apreciind că, “trebuie să tratăm serios acest meci, să ne facem jocul nostru și eu cred că totul va fi bine. Echipa este pregătită și aștept o mobilizare generală din partea jucătorilor noștri. Sper ca până la ora jocului să nu avem absențe notabile în primul “11“, să putem aborda această partidă cu un moral ridicat. Evident, ne dorim să pășim cu dreptul în acest debut de sezon“.