joi, 9 septembrie 2021

Un nou derbi zonal!

C.S. Cornu - A.F.C. Brebu

Una dintre partidele programate în etapa cu numărul 6, presărată de fiecare dată cu ambiții și orgolii, este C.S. Cornu - A.F.C. Brebu. Dacă fotbaliștii brebeni au 0 la adevăr, de partea cealaltă lucrurile par perfecte, cornenii acumulând un punctaj maxim ceea ce le conferă în acest moment dreptul de a ocupa fotoliul de lider. Liniile de clasament ale celor două competitoare la ora actuală se prezintă astfel:

1.   C.S. Cornu                  5  5  0  0  18 -  3   15p

10. A.F.C. Brebu               5  2  0  3  16- 13    6p

Privind configurația clasamentului, este clar că formația gazdă pornește cu prima șansă în această confruntare însă jucătorii din Brebu în mod sigur vor dori să-și vândă cât mai scump pielea. În aceste condiții, există toate premisele ca acest joc să aducă în tribuna stadionului din Cornu un număr mare de spectatori, dornici să vadă un fotbal de calitate. Așadar, Tibi Oancea & Co. vor lua cap-compas stadionul din Cornu, unde vor încrucișa armele cu jucătorii formației locale. Partida este programată sâmbătă dimineața, începând cu ora 11.00. La centru se va afla Valentin Dumitru secondat la cele două linii de David Ştefan și Romulus Sprînceană. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Cristian Nica.


Despre jocul pe care echipa sa îl va susține la Cornu, Robert Oprica (foto) a ținut să precizeze:  O să fie un meci greu, cu ambiții foarte mari de ambele părți. Venim după o înfrângere și plecăm cu gândul la un meci bun unde putem să obținem puncte. Împreună cu colegii mei vom da totul pe teren și la final cel mai bun să câștige”.


Pe marginea acestei partide, Cătălin Tănase (foto), președintele grupării brebene a declarat: ”În opinia mea ne așteaptă un derbi local deschis oricărui rezultat. Nu suntem victime sigure, chiar dacă adversarii noștri dețin poziția de lider. Băieții sunt montați și sper să facem un joc bun și rezultatul să fie pe măsură”.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► Petrolul `95 Ploieşti - Petrolistul Boldeşti              

► Unirea Urlaţi - C.S.C. Măneciu

► Teleajanul Văleni de Munte - C.S. Măneşti 

► C.S. Păuleşti - A.F.C. Băneşti

► Tricolorul  Breaza - A.S. Strejnic

► Tinerețea Izvoarele - C.S. Berceni

► C.S.O. Băicoi - C.S. Brazi

► Voinţa Vărbilău - Atletic United