sâmbătă, 14 august 2021

Victorie în contul oaspeților!

A.F.C. Brebu - A.F.C. Bănești  1-3 (0-1)

Așteptată cu mare interes, întâlnirea dintre cele două echipe a adus pe stadionul din Brebu un număr destul de însemnat de spectatori, dornici să-și vadă la lucru favoriții într-un meci oficial. În ciuda eforturilor depuse, fotbaliștii brebeni nu au putut trece de A.F.C. Bănești, o echipă care statistic vorbind conducea detașat în confruntările directe din ultimele campionate. A fost un joc în care formația oaspete, bine așezată în teren, a reușit să se impună fără probleme cu un scor care ne scutește de prea multe comentarii. Chiar dacă au existat momente de echilibru, băneștenii au știut să speculeze arma contraatacului și să profite de unele greșeli individuale, marcând prin Ștefan (`20), Nae (`65) și Vintilă (`75). Unicul gol al gazdelor a fost înscris de Dumitru (`80).


Pentru Tibi Oancea (foto) si colegii lui urmează o deplasare dificilă la finele săptămânii viitoare, atunci când vor întâlni gruparea C.S. Mănești 2013.

► A.F.C. Brebu: Stănulescu - Mărăcineanu, Marcu, Oprica, I. Lucian, Duricu, Zahiu, Rada, Constantin, Oancea, Dumitru. Au mai jucat: Bobeică, Prodan, Butufei, Rusu.

► A.F.C. Bănești: Tănase - Filip, Merluță, Banu, Nichifor, Puchea, Ilioiu, Copilu, Socet, Ștefan, Vintilă. Au mai evoluat: C. Chivu, Nae și Chirilă.


“Ce pot să spun? Fruntea sus, mergem înainte. Am întâlnit o echipă bună care a meritat victoria. Chiar dacă am avut o primă repriză echilibrată în actul secund am cedat. Din păcate Oancea , Dumitru și Mărăcineanu au terminat jocul accidentați și devin incerți pentru meciul următor ” - Cătălin Tănase, președinte A.F.C. Brebu