duminică, 18 iulie 2021

Week-end fotbalistic la Brebu!

“Cupa Sfântul Ilie“ la a doua ediție!

Timp de două zile, sinteticul din Brebu a fost gazda unui atractiv turneu fotbalistic rezervat tinerilor din zonă, la inițiativa lui Adrian Ungureanu, primarul cunoscutei comune prahovene. Sub privirile unui numeros public avid de fotbal și-au disputat cu multă ardoare șansele de a ocupa un loc pe podium un număr de 7 echipe, împărțite în două grupe. Ultima zi a acestei competiții fotbalistice a fost rezervată jocurilor care au stabilit cele două finaliste. La capătul unui joc spectaculos, cu multe goluri, câștigătorii trofeului au fost declarați jucătorii echipei La Dimache care s-au impus în fața colegilor de la Old All Star, scor 4-2.

- Castigatorii turneului -














La finalul acestei competiții fotbalistice a avut loc și festivitatea de premiere, capitol la care organizatorii au căutat să fie la înălțime. În aplauzele întregii asistențe, echipele clasate pe podium au fost recompensate cu cupe, medalii, tricouri și diplome după care s-a sărbătorit aşa cum se cuvine acest frumos eveniment. Se cuvine felicitări președintelui grupării din Brebu, Cătălin Tănase, grație căruia acest eveniment sportiv a putut să aibă loc într-o organizare ireproșabilă. După această competiție care a fost un real succes, rămâne ca organizatorii să continue pe aceași linie, să diversifice asemenea manifestări sportive într-o comunitate locală care are nevoie de mișcare mai mult ca oricând.


“A fost o competiție plăcută ochiului, o reușită din toate punctele de vedere. Sincer, mă bucur că la Brebu există o dragoste mare pentru sport și sper că asemenea evenimente sportive să nu fie singulare. Ne gândim foarte serios ca în toamnă să organizăm un alt turneu fotbalistic de acest gen” – Cătălin Tănase, președinte A.F.C. Brebu.