sâmbătă, 10 aprilie 2021

Cine va porni la drum?

A.F.C. Bănești și Tricolorul Breaza și-au anunțat prezența

În perspectiva unui nou sezon competițional disputat de această dată la foc automat, dat fiind faptul că timpul este destul de comprimat până la finalizarea acestuia (data de 8 mai fiind termenul limită în a desemna echipa câștigătoare), am trecut în revista câteva grupări fotbalistice din zona noastră care activează în Liga A Prahova.

La întrebarea: ”Veți participa în condițiile anunțate la această nouă ediție de campionat ? ”, am primit următoarele răspunsuri:

Marius Vișan (președinte C.S.O. Tricolorul Breaza): ”Breaza se va înscrie dar rămâne să vedem câte echipe vor participa. Eu cred că în acest moment nu sunt mai mult de cinci formații care doresc să evolueze într-un astfel de campionat. Luni vom cunoaște mai multe detalii. Apreciez că promovarea este o misiune imposibilă pentru fiecare județ”.

Cătălin Tănase (președinte A.F.C. Brebu): ”Nu ne înscriem. Pentru șapte meciuri care or să se joace nu are rost să cheltuim bani. Eu doresc să participăm la un campionat normal care sper că va începe în luna august”.

Nicu Vereu (director sportiv C.S. Cornu): ”Sub nici o formă nu suntem de acord să participăm în condițiile date. Este vorba de bani, de organizare. Vă dați seama, se vor disputa jocuri din patru în patru zile și în condițiile de la Liga A jucătorii vor avea mari probleme. Deci, este clar că nu ne vom înscrie”.

Claudiu Dumitrescu (antrenor A.F.C. Bănești): ”Știu că la nivel de conducere se dorește acest lucru. Pot să spun că așteptăm cu nerăbdare meciurile oficiale și ne dorim să facem o figură cât mai frumoasă. După ședința de luni vom vedea ce echipe vor să pornească la drum într-un sezon diferit de ce am întâlnit până acum”.

Daniel Spiridon (președinte Petrolul Băicoi): ”Ne vom prezenta la ședința de luni și vom solicita o nouă întrevedere. Consider că trebuie consultate primăriile și văzut în ce măsură pot susține de la buget noile condiții impuse. Cu alte cuvinte: cine are bani continuă, cine nu, stă. Pe aceste coordonate nu știu câte grupări fotbalistice din Liga A se vor alinia la startul acestui campionat ”.

Așadar, rămâne să așteptăm ședința de luni din cadrul A.J.F. - ului care ne va lămuri încotro se îndreaptă fotbalul amator prahovean.