duminică, 18 august 2019

Debut neconvingător!







A.S. Muntenii Câmpina – C.S. Scorțeni Bordeni 2-2 (2-2)

Fără forță și luciditate, elevii lui Mugurel Negreanu și-au trecut în cont un singur punct la capătul unei partide de slabă factură tehnică, cu multe minusuri la capitolul construcție. După ce oaspeții au avut o bună oportunitate de a înscrie prin Nițu (`7) a venit minutul 16 care a consemnat și primul gol al meciului. A fost opera lui Tandalache, care din 7 metri, lateral stânga, a șutat puternic la colțul lung. Bucuria după gol a fost de scurtă durată pentru că șapte minute mai târziu, cu un șut din afara careului, Soldan a reușit să egaleze cu largul concurs  al portarului Bogdan Pătran. 
De departe, Tandalache (foto), cel mai activ jucător al gazdelor, a avut o nouă sclipire în minutul 38, servindu-l perfect pe Matincă care din 6 metri, cu un șut plasat pe jos, a îndeplinit o simplă formalitate. Cu un joc nesigur în apărarea condusă de Marian Stanciu, câmpinenii s-au văzut egalați în minutul 42, în urma unui corner executat de M. Tăbârcă și fructificat de Nițu. Repriza secundă a debutat pe contre, ocaziile alternând de ambele părți. Strat (`50) din lovitură liberă, l-a pus la grea încercare pe portarul advers care mai târziu (`62), a respins în extremis un șut al lui Nicola. De partea cealaltă, (`52) Hodoiu ratează o ocazie mare, șutul său fiind respins miraculos de către Bogdan Pătran pentru ca în minutul 61, M. Tăbârcă să șuteze puțin pe lângă bara din stânga portarului câmpinean. Avansați de multe ori cu toate liniile, fotbaliștii de la A.S. Muntenii au căutat cu disperare golul victoriei dar câteva ratări și lipsa de inspirație au făcut ca acest prim joc să se soldeze cu un semi-eșec pentru ei, arătând din plin carențele pe care le au la momentul actual.

► A.S. Muntenii: B. Pătran – Constantin, Horja, Stanciu, Necula, Bărbulescu (cpt), Grigore, Tandalache, Buzilă, Strat, Matincă.
A mai evoluat Nicola
Antrenor: Mugurel Negreanu
► C.S. Scorțeni Bordeni: Florescu – Dumitru, Roșca, I. Tăbârcă (cpt), Iordache, Soldan, Panaitescu, Stoian, M. Tăbârcă, Nițu, Hodoiu.
Au mai jucat: Tănase, Dinu și Tuță.
Antrenor: Gheorghe Șerban
Stadion: “ Petrol” – Câmpina
Arbitri: Eduard Neagu (Poienarii Apostoli) – Tiberius Bunoiu (Ploiești), Nicolae Mociorniță (Băicoi)
Observator A.J.F.: Marian Popa (Ploiești)

Goluri
(`16) Tandalache       1 - 0
                                 1 - 1 (`23) Soldan


(`38) Matincă             2 - 1
                 2 - 2 (`42) Nițu

Etapa viitoare, a doua a campionatului, A.S. Muntenii se va deplasa la Albești, cu Știința, duminică 25 august, ora 11.00.


“Consider că am dominat, ne-am creat multe ocazii de gol dar din păcate, în continuare se simte lipsa unui portar la echipă, primind două goluri destul de banale. Băieții au făcut un meci bun însă regret faptul că nu am putut să ne desprindem în câștigători. Trecem peste acest rezultat și încercăm în meciurile viitoare să rezolvăm o parte dintre problemele cu care ne confruntăm” - Mugurel Negreanu, antrenor A.S. Muntenii.