marți, 23 aprilie 2019

În fața unui nou examen!


A.S. Muntenii Câmpina – Viitorul Fortuna Breaza
A respecta fotbalul și adversarii este o calitate pe care puține formații o au la nivelul Ligii B Prahova. Printre acestea se află și gruparea din Breaza care până în prezent a lăsat o impresie frumoasă în partidele pe care le-a disputat în acest sezon. În tur, elevii antrenorului Mugurel Negreanu s-au impus cu scorul de 2-0, prin dubla reușită de Alex Duricu (foto). Chiar dacă în ultimele etape cele două echipe nu au înregistrat rezultatele pe care și le-au propus, confruntarea se anunță a fi una interesantă ținând cont de valoarea distribuțiilor care se vor afla față în față.  
Pe marginea acestui joc, Mugurel Negreanu (foto), a făcut următoarele comentarii: “Ne așteaptă un meci de tradiție, Câmpina – Breaza, care de fiecare dată a constituit un veritabil punct de atracție. Întâlnim o echipă bună într-un joc pe care ne dorim să-l câștigăm. Vrem să ne menținem poziția, adică să terminăm pe primul loc și implicit promovare. Sper ca iubitorii de fotbal câmpineni să fie în număr cât mai mare la stadion, să vadă un meci frumos care să-i satisfacă pe deplin”.
Liniile de clasament ale celor două competitoare la ora actuală au următoarea configurație:
A.S. Muntenii           1 20 16 2 2 75-22 50p
Fortuna                     7 21   8 4 9 55-61 28p
Așadar, sâmbătă după-amiaza, ora 14.00, pe arena din incinta căminelor de la Petrol, Marian Stanciu & Co. va încerca să se reabiliteze în fața proprilor suporteri după prestația neconvingătoare din urmă cu două etape.
Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele partide:
• C.S. Cornu 2 - Stejarul Goruna
• Tineretul Poienarii Burchi - A.S. Tg. Vechi Stăncești
• C.S. Mănești 2013 – Prahova Nedelea
• A.S. Tufeni Băicoi - C.S. Brazi Popești
• A.C.S. Aricesti - Avântul Măgureni
• Prahova Tinosu - C.S. Mănești 2013 Băltita
• C.S. Sirna Varnița  – stă