duminică, 27 ianuarie 2019

Unii cu ratările, alții cu golurile!


A.S. Muntenii Câmpina – Viitorul Fortuna Breaza 0-2 (0-2) 
Într-un ritm ridicat, amicalele au continuat pe sinteticul de la “Petrol” mai ales că condițiile meteo din aceste zile fac imposibil de folosit terenurile cu iarbă. Unul dintre acestea a fost și cel disputat duminică după amiază când față în față s-au aflat A.S. Muntenii și Viitorul Fortuna Breaza. A fost un joc specific acestei perioade de pregătire, fiecare echipă rulând întreg efectivul avut la dispoziție. Chiar dacă rezultatul a fost trecut pe planul al doilea, în teren a fost multă risipă de energie și raportat la numărul de ocazii se poate spune că echipa câmpineană a câștigat detașat. Penalty-ul ratat de Alex Duricu (`15) și un gol valabil al acestuia anulat nejustificat (`33), precum și șutul lui Grigore la rădăcina barei (`29), sunt numai trei momente care ar fi putut schimba istoria acestui meci. Și totuși, cum ratările se răzbună, oaspeții au reușit o victorie nesperată prin golurile marcate de Daniel Drăgoi (`30 și `36). Practic, în cea mai mare parte a timpului elevii antrenorului Mugurel Negreanu au controlat cu autoritate jocul însă au plătit tribut lipsei de concentrare în faza de finalizare. De partea cealaltă, fotbaliștii din Breaza au acuzat o anumită  stare de oboseală, ținând cont că sâmbătă au mai avut parte de un joc destul de solicitant în compania concitadinilor de la Tricolorul. În continuare, cele două grupări și-au antamat noi jocuri de pregătire. Astfel, fotbaliștii câmpineni vor întâlni în următorul weekend pe Tricolorul Breaza în timp ce Viitorul Fortuna va primi replica echipei Petrolul Băicoi.
A.S. Muntenii: Briotă – Pop, Stanciu, Matache, Bej, Buzilă, Tandalache, Grigore, Bărbulescu, Straț, Alex Duricu.
Au mai evoluat: Drăcea, Dobre, Dragomirescu, Nicola
Antrenor: Mugurel Negreanu
Viitorul Fortuna: D. Voinea - Stoica, A. Voinea, Șerban, M. Dinoiu, Oprea, Musea, D. Dinoiu, Urdea, Drăgoi, Ioniță.  
Au mai jucat: Jilavu, Surpenelu.
Antrenor: Andrei Duricu
Declarații după meci:
Mugurel Negreanu (antrenor A.S. Muntenii):
“Ce pot să spun? Sunt mulțumit de faptul că am dominat categoric, am pus în permanență presiune. Pe de altă parte, sunt total nemulțumit de ratările elevilor mei. Să ai 20 de ocazii și să nu poți să te concentrezi în faza de finalizare nu este admisibil. Pentru mine este un semnal de alarmă acest aspect în condițiile în care vom întalni adversari din ce în ce mai puternici. Sper să ne concentrăm la următoarele amicale, să creștem în joc și la capitolul eficacitate”

Andrei Duricu (antrenor Viitorul Fortuna):
“A fost o mișcare foarte bună în compania unei formații care își dorește promovarea. Apreciez determinarea jucătorilor mei ținând cont mai ales de faptul că și ieri au avut parte de un joc care i-a solicitat foarte tare. Din păcate, de această dată noi am avut mulți absenți și consider că acest lucru s-a simțit destul de mult în economia jocului. În continuare punem accent pe meciurile de pregătire și ne dorim o comportare cât mai bună în sezonul de primăvară”
- Galerie foto -