sâmbătă, 3 noiembrie 2018

O nouă victimă în contul liderului!


Prahova Tinosu – A.S. Muntenii Câmpina 2016 2-4 (2-2)

Creditați cu prima șansă, elevii antrenorului Mugurel Negreanu (foto) și-au respectat statutul de lideri ai seriei, gestionând foarte bine toate momentele dificile ale jocului. Încă de la început oaspeții și-au arătat “colții” irosind prin Adrian Grigore o bună oportunitate de a înscrie numai că cei care au modificat primii tabela de marcaj au fost jucătorii din Tinosu (`25), cu largul concurs al defensivei câmpinene. Bucuria gazdelor a fost de scurtă durată pentru că oaspeții au ripostat imediat. În minutul 26, singur cu portarul, Adrian Grigore nu a mai iertat așa cum făcuse în debutul partidei, pentru ca un minut mai târziu, în urma unei centrări de pe flancul drept, Aristide Buzilă să reia cu capul direct în “ațele” porții adverse. Ultimele secvențe ale reprizei l-au avut în prim plan pe “central”, acesta acordând o lovitură liberă imaginară prin care localnicii au reușit o egalare nesperată după aspectul jocului. În mitanul secund, fotbaliștii câmpineni au interpretat o partitură perfectă care a însemnat un joc într-o singură direcție. Rând pe rând, atacurile muntenilor au produs panică în apărarea adversă, Alex Duricu fiind în permanență un adevărat pericol care totuși în acest meci nu a reușit să bifeze nici un gol. 
În schimb o surpriză plăcută a reprezentat-o experimentatul fundaș de bandă, Ionuț Necula (foto), care și-a trecut în cont o “dublă”. În minutul 60, Ionuț a trimis un trasor direct sub bară pentru ca în minutul 79 să închidă tabela cu șut de la 3 metri fără speranțe pentru portarul gazdelor. Evident, mai mult decât mulțumit de cele două goluri marcate, acesta a declarat: “Mă bucur că echipa mea a reușit o nouă victorie care ne menține în continuare pe fotoliul de lider. Traversăm o perioadă fastă datorită în primul rând faptului că suntem o familie unită iar atmosfera în cadrul lotului este una foarte bună. Cu toții ne dorim un parcurs fără greșeală în acest sezon.” Așadar un nou succes anticipat de altfel care scoate încă odată în relief forța ofensivă a formației câmpinene. Cu o medie de aproape 4 goluri pe meci și cu un parcurs ireproșabil până acum, A.S. Muntenii Câmpina este de departe revelația seriei din acest sezon. Antrenorul Mugurel Negreanu a abordat acest meci cu: Briotă – C. Pop, Horja, Matache, I. Necula, Bărbulescu (cpt), Grigore, Dobre, Buzilă, Duricu, Nicola. Au mai jucat Bej, Aldea și Dragomirescu. După 12 etape consumate, câmpinenii dețin poziția de lider autoritar, acumulând 28 de puncte iar următorul joc oficial va fi duminica viitoare, atunci când pe stadionul “Petrol” va poposi echipa A.C.S. Aricești 2
Declarații după meci:
Mugurel Negreanu (antrenor A.S. Muntenii):
“Încă un joc, încă o victorie. Pot spune că sunt foarte mulțumit că în continuare jucăm un fotbal ofensiv. Patru goluri înseamnă totuși ceva, aceasta fiind și media în meciurile pe care le-am disputat până acum. Din păcate nu același lucru pot spune de partea defensivă unde mai avem unele lucruri de pus la punct. Ca de fiecare dată le mulțumesc băieților pentru rezultat, pentru determinare, pentru caracter. Suntem o familie unită și trebuie să dovedim până la final că rezultatele noastre nu sunt deloc întâmplătoare. Urmează meciul de duminica viitoare care sper să ne aducă un nou joc spectaculos și bineințeles toate cele trei puncte.”