joi, 21 martie 2024

Progresul Proviţa de Jos merge la Mãlãieşti



Pentru fotbaliștii din Proviţa de Jos debutul de sezon înseamnă o deplasare la una dintre vecinele din clasament. În tur, elevii antrenorilor Bogdan Iarca și Vali Bărbulescu s-au impus pe teren propriu, scor 4-2. Ȋn acest moment, liniile de clasament ale celor două competitoare se prezintă astfel:

11. Progresul  13  5  2  6      31 - 29    17p

12. Flacăra      13  4  2  7      23 - 29    14p

Pe aceste coordonate, sunt şanse foarte mari ca această poziționare să conducă la un meci echilibrat în care fiecare echipă va încerca să-și impună propria-i partitură de joc. Așadar, Marius Butufei & Co. vor ateriza sâmbătă după-amiază pe stadionul din Mălăieşti unde vor încrucișa armele cu localnicii de la Flacăra, într-un joc cu începere de la ora 15.00. La centru se va afla Emilian Chipon ajutat la cele două linii de David Crețu și Denis Funieru. Ȋn calitate de observator, din partea A.J.F. Prahova, Viorel Badea.

Despre jocul pe care echipa sa îl va susține la finalul acestei săptămâni, ”secundul” oaspeţilor Vali Bărbulescu (foto) a spus că elevii lui se gândesc numai la victorie.

”Încheiem o perioadă plină de acumulări la finalul căreia putem spune că suntem pregătiți să pornim la un nou drum. Suntem cu un moral foarte bun și ne bazăm pe sprijinul a patru jucători noi, recent transferați, de la care avem mari așteptări. Sigur, jocul de la Mălăieşti este important pentru noi, în condițiile în care ne propunem să ne situăm pe o linie ascendentă în acest retur. Clar, mergem să câștigăm”.

Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► CS Cornu 2 - CS Caraimanul Bușteni

► Tineretul Poienarii Burchii - Voința Adunați

► Progresul Aluniș - Viitorul Ţipărești

► Sportul Câmpina - Viitorul Provița de Sus

► CS Şotrile - Viitorul Cosminele

► Gloria Vâlcănești - FC Muscelul Câmpina