duminică, 26 mai 2024

Puncte împãrţite pe stadionul din Brebu


CS Şotrile - Voinţa Adunaţi 1-1 (0-1)

Marcatori: Barbu (`90) / B. Negotei (`13)

► CS Şotrile: Irimia - Olaru, Savu, Ungureanu, Constantin (`83 A. Lupu), Rada (`89 Gratie), Marin (cpt), Corneanu, Bucura (`46 Barbu), G. Lupu (`75 C. Petrescu), Tănase (`83 Ruja).

Antrenor: G. Lupu

► Voința: Duță - Nedelcu, Călin L. Pintă, Apăunei, Negotei (cpt), G. Petrescu (`85 E. Turek), Ene, Comănoiu, Cojocaru (`65 Săvulescu), Urdea.

Antrenori: Adrian Mitrea și Cristi Negotei

Arbitri: Adrian Neacșu, Ionuț Pârâianu și David Sabadac

Observator AJF: Constantin Dumitrache

În etapa a 23-a, gruparea prezidată de Ionuț Mănescu a primit vizita formației Voința Adunați, într-un joc în care fiecare dintre protagoniste au avut ca obiectiv obținerea celor trei puncte. După o primă perioadă de studiu cu un șut al lui Savu din lovitură liberă respins de portar, a venit și primul gol al meciului după o acțiune a lui Bogdan Negotei (`13) încheiată cu un șut deviat în plasa porții adverse de către un jucător al gazdelor. În încercarea de a reveni pe tabelă, același Savu a irosit o mare șansă de gol (`25) dar tot el a fost și cel care și-a lăsat echipa în ”10”, văzând ”roșu” în fața ochilor (`37). Contrar așteptărilor, aflați cu un om în plus, elevii lui Mitrea și Negotei au preferat un joc de așteptare, gazdele fiind mai mult prezente în jumătatea adversă. Finalul a fost unul de coșmar pentru jucătorii din Adunați care în ultimele secvențe ale partidei s-au văzut egalați de golul lui Barbu, acesta bătându-se pentru o minge care înainte de a intra în plasă a făcut cunoștință cu ”laterala” lui Duță. În continuare, pentru jucătorii din Şotrile urmează o deplasare dificilă, adversară fiind formația Flacăra Mălăiești. De partea cealaltă, în următoarea etapă echipa din Adunați va primi vizita fotbaliștilor de la Caraimanul Bușteni.

Declarații după meci



La finalul acestei partide, Gabi Lupu (foto), antrenorul echipei gazdă a spus: ”A fost un joc care ar fi putut să aibă un alt rezultat dacă nu sufeream eliminarea lui Savu. Am reușit totuși un rezultat de egalitate meritat în fața unei formații aflată în partea superioară a clasamentului”. 



Pe marginea acestui joc, Cristi Negotei (foto), antrenorul grupării din Adunați a declarat: ”Un joc cu o primă repriză controlată de noi. Din păcate, în opinia mea am picat pe fond fizic, poate și din cauza căldurii, în partea secundă și în final a trebuit să ne mulțumim cu un punct. Îi felicit pe băieți pentru efortul depus dar și pentru caracterul de care au dat dovadă, alegând să rămână în cadrul acestei echipe”