duminică, 26 mai 2024

Rezultat surpriză pe stadionul din Brebu


AFC Brebu - Petrosport Ploiești 1-5 (1-2)

► AFC: Dinu - Mărăcineanu, Neagu, Marcu, Rusu, Plumb, Dumitru (cpt), Bunea, Rada, Oancea, Vișan. Au mai jucat: F. Stoica, Șoldan și Popa.

Antrenor: Vali Bunea

Chiar dacă vacanța se apropie cu pași repezi de Liga A Prahova și inevitabil gândurile sunt împărțite, fotbaliștii brebeni nu au nici o scuză pentru înfrângerea categorică suferită în fața propriilor suporteri. După golul marcat de Tibi Oancea în minutul 12 se părea că totul se îndrepta într-o direcție favorabilă pentru elevii lui Vali Bunea numai că prestația jalnică, lipsa de determinare și atitudine a acestora de-a lungul întregii partide a condus la un deznodământ greu de imaginat pentru cei prezenți în tribuna stadionului din Brebu. Până la pauză oaspeții au întors scorul și în partea secundă s-au distanțat decisiv pe tabelă, obținând în final o victorie puțin scontată dar foarte prețioasă în duelul de la distanță cu CSO Comarnic, ambele grupări aflându-se în continuare în ”zona minată” a clasamentului. În următoarea etapă, fotbaliștii brebeni vor avea o misiune dificilă pe terenul formației Teleajenul Vălenii de Munte.



Vizibil supărat, la finalul acestei partide președintele AFC - ului, Cătălin Tănase (foto), a declarat: ”Sunt total dezamăgit de felul cum jucătorii noștri s-au prezentat la acest meci. Mai sunt două etape după care cernem sita și vedem cu cine vom continua. În acest moment alte comentarii sunt de prisos”