luni, 27 mai 2024

Multe goluri și cartonașe


CS Cornu 2 - Progresul Proviţa de Jos 3-3 (1-2)

Partida dintre formația CS Cornu 2 situată pe locul 7 în Superliga B1 Prahova, cu 35 puncte, și cea din Proviţa de Jos clasată pe locul 10, cu 24 de puncte înaintea acestei etape, s-a desfășurat pe stadionul primei formații, duminică după-amiază. Ținând cont de poziția în clasament a celor două competitoare, formația gazdă era de departe favorita acestui meci numai că pe gazon raportul de forțe nu a fost cel așteptat. După ce gazdele au reușit să bifeze un prim gol în urma unei sincope a defensivei adverse, oaspeții au avut o revenire puternică prin Iulică Găman (`25) și Vali Bărbulescu (`35), intrând la cabine în avantaj. Mai mult, după pauză tot vizitatorii au fost cei care au marcat prin Neagoe (`50) dar replica gazdelor a venit pe fondul unui joc la intimidare, presărat cu durități care au condus în final la un echilibru pe tabela de marcaj. Totul a culminat cu o fază, mai rar întâlnită pe un teren de fotbal, soldată cu patru eliminări de partea gazdelor, respectiv una singură în contul oaspeților. Următorul obstacol al proviţenilor se numește Tineretul Poienarii Burchii, o formație care deja s-a împăcat cu gândul retrogradării. Această confruntare este programată la finalul săptămânii viitoare și se va disputa pe arena din Proviţa de Jos.

► Progresul: Găman - Irimoiu, Motoroiu (cpt), Butufei, Furdui, Prisăcăruţ, Bărbulescu, Necula, Neagoe, Vasilache, Cristian.

Antrenori: Bogdan Iarca și Vali Bărbulescu



La finalul acestei partide, Vali Bărbulescu (foto), antrenorul echipei vizitatoare a spus: ”Ce pot să mai spun? Este trist că s-a ajuns la aceste momente care nu au nimic comun cu fotbalul. Mulțumesc băieților care spre deosebire de alte partide au avut o evoluție bună dar și grupului de suporteri care au fost alături de noi”.