joi, 23 mai 2024

O întâlnire în care punctele sunt la mare căutare



Unul dintre cele mai interesante jocuri ale etapei cu numărul 23 se anunță a fi cel de la Brebu. Privind clasamentul, chiar dacă la prima vedere cele două competitoare sunt lipsite de griji, totuși presiunea obținerii celor trei puncte se simte în ambele tabere. Cu 35 de puncte, CS Şotrile ocupă poziția a VI-a, în timp ce formația din Adunați, totalizând la această oră 41 de puncte încă deține matematic șanse pentru primul loc. Sub aceste auspicii, teoretic vizitatorii nu mai au voie să facă pași greșiți până la finalul campionatului, obținerea celor trei puncte puse în joc fiind obligatorie pentru gruparea prezidată de Ciprian Pință. De partea cealaltă, pupilii președintelui Ionuț Mănescu vor să se reabiliteze în fața propriilor suporteri după o serie de jocuri mai puțin reușite. Așadar, fanii celor două formații care sunt așteptați în număr cât mai mare la stadion, au șansa să asiste la un joc frumos în care să primeze calitatea fotbalistică a actorilor de pe gazon.


Optimism în tabãra gazdelor

Despre jocul cu formația din Adunați, președintele gazdelor, Ionuț Mănescu (foto-sus), a spus:

”Este un meci în care vrem să ne luăm în primul rând revanșa ținând cont că în tur am pierdut la limită. Regret că în etapa trecută nu am putut obține un rezultat favorabil dar îmi doresc să terminăm această ediție de campionat în primele cinci. În mod sigur adversarii noștri vor juca ultima carte în tentativa unei promovări și în acest caz ambele formații vor juca sub presiune. Sper ca suporterii noștri să fie în număr cât mai mare, să ne poarte spre victorie”.


Un singur obiectiv, victorie!

De partea cealaltă, numărul 1 din organigrama oaspeților, Ciprian Pință (foto-sus), a declarat:

”Venim după un joc în care rezultatul nu a fost cel dorit și clar, trebuie să arătăm o altă evoluție, o altă atitudine. Mergem pe terenul din Brebu să obținem cele trei puncte în fața unei formații redutabile în meciurile de acasă. Se anunță un joc frumos, viu disputat și sper ca la final suporterii noștri să aibă numai motive de bucurie”

Confruntarea dintre cele două competitoare se va desfășura pe stadionul din Brebu, duminică după-amiază, începând cu ora 13.30. Partida va fi arbitrată de Adrian Neacșu secondat la cele două linii de Ionut Pârâianu și David Sabadac. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Constantin Dumitrache.

În cadrul acestei runde, se mai dispută următoarele jocuri: ► Sportul Câmpina - Flacăra Mălăiești, ► Progresul Aluniș - Gloria Vâlcănești, ► Tineretul Poienarii Burchii - FC Muscelul Câmpina, ► CS Cornu 2 - Progresul Proviţa de Jos, ► Viitorul Cosminele - Viitorul Proviţa de Sus, ► Caraimanul Bușteni - Viitorul Ţipărești.