joi, 23 mai 2024

Misiune dificilă împotriva liderului



Avide de puncte, cele două competitoare traversează perioade complet diferite. Gazdele aflate pe val nu concept decât victoria pentru a-și cosolida poziția de lider în timp ce formația oaspete parcă nu-și regăsește cadența, alternând cu unele prestații neconvingătoare. În etapa trecută, Viitorul Cosminele s-a impus pe terenul formației Progresul Proviţa de Jos cu 4-2, în timp ce jucătorii din Proviţa de Sus au clacat inexplicabil acasă, în jocul cu Caraimanul Bușteni, scor 0-2. Configurația clasamentului pentru cele două competitoare se prezintă astfel:

1. Viitorul Cosminele          22  13  5  4    73 - 34    44p

9. Viitorul Proviţa de Sus   22    8  5  9    43 - 35    29p



Pe marginea acestui joc, experimentatul mijlocaș al proviţenilor, Alex Duricu (foto), a spus: ”Traversăm o perioadă nefastă și mai mult ca niciodată este nevoie să strângem rândurile. Întâlnim formația situată pe primul loc și firesc, ne așteaptă un joc foarte greu. Pornim cu șansa a doua și în plus avem probleme și de efectiv. Totuși, chiar și așa, sperăm să facem un joc bun și eu sunt încrezător că putem obține un rezultat pozitiv. Important pentru noi este ca pe acest final de campionat să fim alături de suporterii noștri iar eu sunt convins că până la urmă lucrurile vor intra pe un făgaș normal”.

Confruntarea dintre cele două grupări va avea loc duminică după-amiază, de la ora 13:30, pe stadionul din Cosminele. Partida va fi arbitrată de Ştefan Niculae secondat la cele două linii de Denis Cojanu și Denis Mihai. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Andrei Achimescu.

În cadrul acestei runde, se mai disputa următoarele jocuri: Sportul Câmpina - Flacăra Mălăiești, Progresul Aluniș - Gloria Vâlcănești, Tineretul Poienarii Burchii - FC Muscelul Câmpina, CS Cornu 2 - Progresul Proviţa de Jos, Caraimanul Bușteni - Viitorul Ţipărești, CS Şotrile - Voința Adunați.