joi, 23 mai 2024

Greu, dar nu imposibil pe stadionul din Cornu



Fără victorie în ultimele etape, fotbaliștii proviţeni nu au altă variantă dacât obținerea unui rezultat pozitiv pe terenul de la Cornu. Pentru aceștia este momentul să strângă rândurile în condițiile în care de multe ori în această stagiune s-au confruntat cu absenţe notabile în primul “11“. Este nevoie de mai multă determinare și dorință adevărată de a arăta că toate eforturile care se fac la nivel de conducere pot fi răsplătite cu jocuri care să le aducă puncte în clasament. Aflați pe locul 10, cu 24 de puncte, elevii lui Bogdan Iarca și Vali Bărbulescu întâlnesc o formație care până acum nu a rupt gura târgului și ocupă la această oră poziția cu numărul 7, totalizând 35 de puncte. Rămâne de văzut dacă evoluția oaspeților se va ridica la nivelul așteptărilor din partea propriilor suporteri. Această partidă este programată duminică după- amiază, ora 13.30, pe stadionul din Cornu. Jocul va fi condus la centru de Mihai Safta ajutat la cele două linii de Mihai Neagu și Diana Stroe. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Mitu Roșu.

În cadrul acestei runde, se mai dispută următoarele jocuri: Sportul Câmpina - Flacăra Mălăiești, Progresul Aluniș - Gloria Vâlcănești, Tineretul Poienarii Burchii - FC Muscelul Câmpina, Viitorul Cosminele - Viitorul Proviţa de Sus, Caraimanul Bușteni - Viitorul Ţipărești, CS Şotrile - Voința Adunați.



În prefața acestui joc, portarul echipei din Proviţa de Jos, Flavius Geană (foto-sus), aprecia că formația sa va încerca să obțină cât mai mult din acest joc. 

“În ciuda parcursului neconvingător înregistrat în ultima perioadă de timp, datorat în primul rând unor absenţe importante, mergem la Cornu să câștigăm puncte. Sper ca de această dată să stăm mai bine la capitolul prezență iar cei care vor intra pe gazon să strângă rândurile. Suntem pe final de campionat și avem nevoie de puncte dar și de susținerea celor care pe frig, ploaie sau soare au fost alături de noi “, a spus Flavius Geană.