joi, 23 mai 2024

Voința câștigă la ”masa verde” jocul din etapa trecută de la Ţipăreşti

Reunită la mijlocul acestei săptămâni, Comisia de Disciplină din cadrul AJF - ului prahovean a luat mai multe decizii, una dintre acestea referindu-se și la echipa din Adunați. Mai precis, este vorba de jocul din runda trecută disputat la Ţipărești și terminat pe gazon 1-1, comisia hotărând să omologheze meciul cu 3-0 în favoarea elevilor antrenorilor Adrian Mitrea și Cristi Negotei. Totul s-a datorat unei contestații făcută de gruparea oaspete pe motivul substituirii unuia dintre jucătorii formației gazdă.



În aceste condiții clasamentul la zi al Superligii B1 Prahova, seria Nord, are următoarea configurație, gruparea din Adunați ocupând în acest moment treapta a treia a podiumului:



Ciprian Pință, președintele echipei Voința Adunați, spune că decizia Comisiei de Disciplină este una "normală, corectă", și condamnă astfel de practici care încă se fac la nivelul fotbalului nostru județean.

"O decizie normală! Este regretabil că încă se întâmplă astfel de lucruri într-un fotbal care se vrea cât mai curat. De asemenea este regretabil că unii oameni din fenomen, la care există pretenții, au o altă optică cu privire la astfel de practici. Și chiar dacă am fi câștigat acest joc pe teren, fiți convinși că noi tot am fi contestat o asemenea situație. Ar trebui ca sancțiunile să fie și mai drastice împotriva celor care încalcă regulamentul în acest fel", a spus Ciprian Pință.