joi, 28 martie 2024

Un joc de atracție la Adunați între două formații care se bat la promovare



Etapa cu numărul 15 a sezonului Superligii B1 Prahova, seria Nord, aduce pe stadionul din Adunați duelul dintre formația locală Voința și Progresul Aluniș. Clasată pe poziția a șasea, gruparea prezidată de Ciprian Pinta vine după o victorie confortabilă pe terenul echipei Tineretul Poienarii Burchii, scor 3-0. De partea cealaltă, în runda trecută, fotbaliștii de la Progresul Aluniș s-au impus cu 2-0 în fața celor de la Viitorul Ţipăreşti. În tur, meciul de la Aluniș s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Liniile de clasament ale celor două competitoare la ora actuală se prezintă astfel:

5.  Progresul    14  6  5   3  28 - 14    23p

6.  Voința          14  7  2   5  22 - 16    23p

Așadar, această partidă este programată duminică după-amiază, ora 13.30, pe stadionul din Adunați. Jocul va fi condus la centru de Laurențiu Piciu ajutat la cele două linii de Valentin Dumitrache și Gabriel Tene. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Marian Popa.



Codruț Cojocaru: Sper într-un spectacol fotbalistic de calitate

”Sunt foarte încrezător în forțele noastre și având și publicul alături de noi, singurul gând este victoria. Avem un moral foarte bun, tot lotul este valid și ne dorim un parcurs cât mai bun. Deci, sper într-un spectacol fotbalistic de calitate iar la  final să ne bucurăm împreună cu suporterii noștri pe care îi așteptăm în număr cât mai mare și la această confruntare”, a spus mijlocașul gazdelor, Codruț Cojocaru (foto).

Tot în această rundă se vor mai disputa următoarele meciuri:

► Viitorul Cosminele - CS Cornu 2

► CS Caraimanul Bușteni - Tineretul Poienarii Burchii

► Viitorul Ţipărești - Sportul Câmpina

► Viitorul Provița de Sus - Flacăra Mălăiești

► Progresul Provița de Jos - Gloria Vâlcănești

► FC Muscelul Câmpina - CS Şotrile