joi, 28 martie 2024

Fără pași greșiți pentru gazde



Punctul cucerit la Mălăieşti a fost în primul rând unul de moral şi nu mult a lipsit ca elevii antrenorilor Bogdan Iarca și Vali Bărbulescu să obțină un punctaj maxim. Pe locul 11, cu 18 puncte în clasament, trupa proviţeană trebuie să convingă și mai ales să-și mărească zestrea de puncte în perspectiva partidelor care au mai rămas de disputat din această stagiune. Sigur, nu va fi deloc ușor, în fața unui adversar situat pe poziția cu numărul 8, cu 22 puncte la activ. Totuși pupilii președintelui Daniel Crețu sunt conștienți că numai printr-o mobilizare și dăruire exemplară pot obține toate cele trei puncte puse în joc. În etapa trecută, la Vâlcăneşti, în fața echipei FC Muscelul Câmpina, Gloria a câștigat cu 4-2. Confruntarea dintre cele două competitoare va avea loc duminică după-amiază, de la ora 13:30, pe stadionul din Proviţa de Jos. Partida va fi arbitrată de Valentin Dediu secondat la cele două linii de Florin Neagu și Denis Cojanu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Ion Marin.



Ionuț Necula înaintea meciului cu Gloria Vâlcãneşti

Se anunță un meci interesant și din perspectiva lui Ionuț Necula (foto-sus),  cunoscutul fundaș fiind unul dintre cei mai experimentați jucători ai echipei din Proviţa de Jos. În opinia acestuia prima șansă aparține grupării sale.

”Venim după un meci terminat la egalitate în care evoluția noastră a fost bună, și cu mai multă șansă puteam obține o victorie care în opinia mea ar fi fost meritată. Dar acesta este fotbalul și acum ne gândim numai la victorie în jocul contra formației din Vâlcăneşti. Îmi doresc ca suporterii noștri să asiste la un joc frumos și la final să ne bucurăm cu toții”



Alex Bobeică: ”La final punctele să rămână în contul nostru”

Conectat cu toată atenția la acest joc este și fundașul,  Alex Bobeică (foto-sus), care se arată încrezător în forţa echipei sale.  

”Întâlnim o echipă bună care în tur s-a impus în fața noastră. Este un motiv în plus să intrăm pe gazon concentrați, să nu subestimăm adversarul. Sunt convins că împreună cu suporterii noștri, pe care îi dorim în număr cât mai mare, putem să facem un joc de calitate iar la final punctele să rămână în contul nostru”. 

Runda cu numărul 15, din această ediție de campionat, mai cuprinde următoarele partide:

► Viitorul Cosminele - CS Cornu 2

► CS Caraimanul Bușteni - Tineretul Poienarii Burchii

► Voința Adunați - Progresul Aluniș

► Viitorul Ţipărești - Sportul Câmpina

► Viitorul Provița de Sus - Flacăra Mălăiești

► FC Muscelul Câmpina - CS Şotrile