joi, 28 martie 2024

Miză pe următorul meci. Vlad Burlacu cere trei puncte

 


După eșecul neplanificat din etapa trecută, gazdele trebuie să strângă rândurile într-un joc care se anunță dificil. De această dată, echipa prezidată de Marius Duia nu mai are voie să facă pași greșiți, cele trei puncte fiind vitale în încercarea de a nu se îndepărta de primele poziții din clasament. În plus, elevii lui Vlad Burlacu au rămas datori față de proprii lor suporteri care i-au însoțit în număr mare la Câmpina, prin prestația foarte slabă arătată în prima etapă a actualului sezon. De partea cealaltă, gruparea din Mălăieşti vine după o remiză pe teren propriu cu, scor 2-2, cu Progresul Proviţa de Jos, și firesc, își va vinde scump pielea.



Pe marginea acestui joc, Alex Duricu (foto-jos), experimentatul mijlocaș al grupării din Provița de Sus a spus: ”După prestația de la Câmpina care a lăsat mult de dorit avem o singură alternativă, adică câștigarea celor trei puncte puse în joc. Sper într-o mobilizare exemplară și într-un joc care să satisfacă exigențele suporterilor noștri cărora le-am rămas datori. Vrem să trecem cât mai repede peste ”accidentul” din etapa trecută și să ne arătăm adevărata noastră valoare”



Această partidă este programată duminică dimineaţă, ora 11.00, pe stadionul din Provița de Sus. Jocul va fi condus la centru de Valentin Dediu ajutat la cele două linii de Florin Neagu și Denis Cojanu. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Ion Marin.

Această etapă are următoarea configurație:

► Viitorul Cosminele - CS Cornu 2

► CS Caraimanul Bușteni - Tineretul Poienarii Burchii

► Voința Adunați - Progresul Aluniș

► Viitorul Ţipărești - Sportul Câmpina

► Progresul Provița de Jos - Gloria Vâlcănești

► FC Muscelul Câmpina - CS Şotrile