joi, 28 martie 2024

Un joc deschis oricărui rezultat



Unul dintre capetele de afiș ale etapei cu numărul 15 este și jocul de la Câmpina, în care FC Muscelul va primi vizita echipei CS Şotrile. Aflate la egalitate de puncte, despărțite doar de golaveraj, cele două competitoare au în continuare șanse mari la obținerea unui loc sub soare la finalul acestei ediții de campionat. În runda trecută, atât fotbaliștii câmpineni, cât și cei din Şotrile au părăsit terenul învinși. Primii au cedat, 2-4, pe stadionul formației Gloria Vâlcăneşti, în timp ce jucătorii din Şotrile au pierdut pe teren propriu, scor 0-2, în fața liderului, Viitorul Cosminele. În tur, în meciul direct disputat la Brebu, elevii lui Gabi Lupu s-au impus cu 2-1.

3.  FC Muscelul          14  7 3  4    35 - 28    24p

4.  C.S. Şotrile            14  7 3  4    22 - 17    24p



Pe marginea acestui joc, Radu Olaru (foto), fundașul de bandă dreaptă al echipei din Şotrile a spus: ”Ne așteaptă un joc foarte greu cu o echipă aflată la vârful clasamentului, care, ca și noi, își dorește promovarea. În ciuda faptului că am pornit cu stângul în acest sezon, sunt convins că eu și colegii mei vom arata mult mai bine în acest joc și firesc, mergem să câștigăm la Câmpina”

Această partidă este programată sâmbătă după-amiază, ora 15.00, pe stadionul din incinta Căminelor Petrol din Câmpina. Jocul va fi condus la centru de Andrei Sotir ajutat la cele două linii de Romulus Sprînceană și Valentin Dumitrache. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Mitu Roșu.

Tot în această rundă se vor mai disputa următoarele meciuri:

Viitorul Cosminele - CS Cornu 2

CS Caraimanul Bușteni - Tineretul Poienarii Burchii

Voința Adunați - Progresul Aluniș

Viitorul Ţipărești - Sportul Câmpina

Viitorul Provița de Sus - Flacăra Mălăiești

Progresul Provița de Jos - Gloria Vâlcănești