duminică, 18 februarie 2024

Voința Adunați merge în turul doi al Cupei AJF Prahova



În fața propriilor suporteri, Voința Adunați a învins cu 1-0 echipa AS Caraimanul Bușteni. Cu un joc sub așteptări, prestat în primul rând de către formația gazdă, victoria la limită nu poate decât să surprindă. Chiar dacă golul a picat foarte repede, autor Lucian Comănoiu (`5), partida a fost una de slabă factură în care calitatea fotbalului a lăsat mult de dorit. Totuși, succesul grupării din Adunați, este unul logic și a fost dedicat antrenorului Cristi Negotei care în urmă cu câteva zile a împlinit 33 de ani. Iar cum un joc nu seamănă unul cu altul, rămâne ca trupa prezidată de Ciprian Pinta să aștepte cu nerăbdare numele următorului adversar.

Formația gazdă antrenată de Adrian Mitrea și Cristi Negotei a început acest meci cu: Jilavu - Frățilă, Călin, Nedelcu, Apăunei, C. Turek, Ene, Comănoiu, Cojocaru, B. Negotei (cpt), Urdea. În a doua repriză au evoluat: Petrescu, Răducu, Boc și Manolache.

Cristi Negotei: ”La următoarele jocuri vom arata cu totul altfel”

La finalul jocului, antrenorul Cristi Negotei (foto), a spus: ”A fost un joc modest prestat de către elevii mei în fața unei formații preocupată să joace fotbal. Din păcate atât s-a putut astăzi și sunt încrezător că la următoarele jocuri vom arata cu totul altfel. În final am reușit o calificare așteptată iar peste o săptămână vom susține un nou joc care va conta pentru al doilea tur al Cupei AJF Prahova”