duminică, 18 februarie 2024

Un joc în care ratările s-au răzbunat

CS Scorţeni Mislea - Viitorul Proviţa de Sus 1-0 (0-0)



A fost un joc socotit drept revanșă la partida amicală disputată în urmă cu trei săptămâni și câștigată de proviţeni cu 5-2. De data aceasta într-o partidă cu caracter oficial, contând pentru primul tur al Cupei AJF Prahova, elevii lui Vlad Burlacu au plătit tribut numeroaselor ratări din prima parte a meciului. Rând pe rând, de două ori Duricu, copiat de Neguţoiu, Marin și Moise au trecut pe lângă deschiderea scorului și cu 5 minute înainte de final Dumitra a fost nevoit să scoată balonul din plasa porții sale în urma unei faze fixe. În linii mari cam aceasta a fost istoria meciului de la Mislea din care fotbaliștii proviţeni trebuie să învețe din greșeli.

Distribuţia echipei Viitorul a fost: Dumitra - Irimioiu, Gorgan, Dinoiu, Nicola (cpt), Moise, Badea, Duricu, Neguţoiu, Marin, Floştoiu. Au mai fost folosiți: Șandru și Fierestrãieru.



“Am pierdut pe un fond de relaxare pe care personal nu pot să-l înțeleg. Sunt dezamăgit de prestația elevilor mei, de atitudinea de care au dat dovadă. O să am o discuție foarte serioasă cu fiecare jucător în parte. Fiecare trebuie să-și asume responsabilitatea la ce are de făcut în cadrul acestei echipe și să revină cu picioarele pe pământ”, a spus Vlad Burlacu (foto), antrenorul oaspeților.