duminică, 18 februarie 2024

Victorie la limitã și Sportul merge mai departe

Sportul Câmpina - CS Şotrile 1-0 (0-0)



Colege de serie, situate la distanță mică în clasamentul Superligii B1 Prahova, seria Nord, cele două competitoare au susținut un nou test, de această dată unul cu caracter oficial. Dacă în urmă cu 4 săptămânii, cele două grupări s-au întâlnit într-un amical, câștigat de jucătorii din Şotrile cu 2-1, acum tot pe stadionul Rafinăria, a fost rândul gazdelor să se impună cu 1-0. După o primă repriză anostă, în actul secund elevii antrenorilor Marius Pălăncianu și Philip Basma au fost mai mult prezenți la construcție și în câteva rânduri au amenințat foarte periculos poarta lui Mănescu. Dacă acesta din urmă s-a remarcat la șuturile lui Cafadaru, în minutul 53 Radu George a prins un voleu necruțător din afară careului mare care a condus la deschiderea scorului. Tot acesta putea majora diferența în minutul 70 dar lovitura sa de cap a scuturat transversala. În continuare câmpinenii s-au aflat la posesie dar replica oaspeților nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor chiar dacă Marin (`55) și Tănase (`85) puteau echilibra tabela.

Sportul: Pop - Biro, Horja, Stanciu, Coman, Țigănuș (cpt), M. Dogaru, Cafadaru, Radu, D. Dogaru, Rădulescu. Au mai jucat: Beţivu, Burloiu, Popescu și Popa.

Antrenor Marius Pălăncianu

CS Şotrile: Mănescu - Cobeanu, Corneanu, Ungureanu, Olaru, Bârsan, Marin (cpt), Rada, Barbu, Bucura, Tănase. Au mai fost folosiți: Tocitu, Tănăsoiu, A. Lupu, G. Lupu și Ruja.

Antrenor: Gabi Lupu



”Un meci util pentru ambele echipe. A fost un joc deschis oricărui rezultat, un joc specific de Cupă. Mă bucur că am avut ocazia să folosesc patru jucători sub 18 ani, ceea ce înseamnă foarte mult pentru aceștia. De asemenea mă bucur că putem continua traseul meciurilor oficiale și acum așteptăm să vedem ce vor decide sorții”, a declarat la finalul partidei, Marius Pălăncianu (foto), antrenorul echipei gazdă.



De partea cealaltă, Gabriel Lupu (foto), antrenorul oaspeților a ținut să precizeze:

”Am arătat puțin mai bine față de meciul pe care l-am pierdut în urmă cu o săptămâna dar în continuare am suferit la capitolul construcție. Felicit echipa adversă pentru calificare iar nouă nu ne rămâne decât să punem la punct problemele cu care ne-am confruntat în ultimele jocuri”

Pentru cele două echipe vor urma noi jocuri în perspectiva sezonului de primăvară care va debuta la finalul lunii martie.