sâmbătă, 17 februarie 2024

Un amical reușit pentru brebeni. Săvulescu câștigă în fața lui Mihalache



Unul dintre amicalele interesante ale acestui weekend s-a consumat pe stadionul din Brebu. Sâmbătă după-amiază s-au aflat față în față două echipe care de fiecare dată au oferit dispute de angajament, cu multe pasiuni și orgolii. S-au întâlnit AFC Brebu și ACS Cornu la capătul unui joc în care victoria a revenit primei formații cu scorul de 4-1. Ambele echipe au făcut multă risipă de energie și pe acest fond nu au lipsit nici fazele de poartă. Primii care au lovit au fost jucătorii gazdă prin Tibi Oancea dar la cabine s-a intrat la egalitate după un gol certificat de Băcioiu. În repriza secundă angrenajul construit de Robert Săvulescu a funcționat foarte bine și golurile au început să curgă în poarta echipei cornene. Ca și în amicalele precedente apetitul de gol al brebenilor nu a putut fi stăvilit, aceștia marcând încă odată prin Tibi Oancea, secondat fiind de Mădălin Vișan și Vlad Drăgan. Spre final oaspeții au irosit o lovitură de la 11 metri înregistrând o nouă înfrângere după jocul din urmă cu o săptămână de la Câmpina. Per ansamblu, brebenii au făcut un meci bun împotriva unei grupări obișnuite să cocheteze cu primele locuri ale Ligii A Prahova. Ultimul joc al acestei perioade de pregătire aduce la Brebu pe Tricolorul Breaza, un adversar mult mai puternic care la această oră activează în Liga a 3-a.

AFC Brebu: Dinu - Mărăcineanu, Oprica, Neagu, Marcu, Dumitru, Bunea, Dima, Rada, Vișan, Oancea. Au mai jucat: Aldea, R. Stoica, Drăgan și Plumb.

Antrenor Robert Săvulescu



Robert Săvulescu (foto), antrenorul brebenilor, s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale, dar și de golurile marcate în ultimele amicale.

”Un amical reușit pentru elevii mei și sper ca și în campionat să repetăm jocul bun din aceste partide de verificare. Mă bucur că la capitolul finalizare arătăm din ce în ce mai bine și sper ca acest lucru să se vadă și în jocurile oficiale. Am întâlnit un adversar puternic și urmează ca la finalul săptămânii viitoare să încheiem această perioadă de pregătire, cu un nou test, în compania formației Tricolorul Breaza”, a precizat, după joc, Robert Săvulescu.