duminică, 25 februarie 2024

Un joc specific acestei perioade de pregătire



O partidă care a născut multe speculații și a creat multe controverse. O partidă în care au avut de pierdut în primul rând iubitorii de fotbal din Adunați pentru care sosirea în localitatea lor a unei echipe dintr-un eșalon superior ar fi însemnat o adevărată sărbătoare. Sigur, CSO Comarnic nu este Real Madrid iar rezultatul ar fi interesat mai puțin cu toate că așa cum se știe, prin tradiție Cupa poate fi numită și competiția surprizelor. Reamintim că acest joc contând pentru turul al doilea al Cupei AJF Prahova inițial a fost programat pe terenul echipei din Adunați care în opinia formației oaspete nu putea asigura condiții de siguranță pentru proprii ei suporteri. Referitor la jocul disputat până la urmă pe stadionul din Comarnic părerile pot fi împărțite dar cert este că toată lumea și-a dorit să vadă fotbal. Gazdele, cu o echipă care în prima parte a sezonului a avut un parcurs foarte modest, clasându-se în zona nisipurilor mișcătoare s-au impus cu 7-2. De partea cealaltă, faptul că nu au putut evolua pe teren propriu și-a pus amprenta asupra jocului elevilor lui Adrian Mitrea și Cristi Negotei care în final au trebuit să părăsească gazonul învinși. Cele două goluri ale oaspeților a fost semnate de Lucian Comănoiu și Mihai Ene. Pentru Musea și pupilii lui acest joc poate fi catalogat drept liniștea dinaintea furtunii. Peste o săptămâna, la Comarnic va ateriza CSO Băicoi, echipa lui Vali Lazăr, una dintre principalele pretendente la promovare.

Voința: Jilavu - Nedelcu, Călin, Frățilă, Apăunei, C. Turek, Petrescu, B. Negotei (cpt), Anghel, Comănoiu, Urdea. Au mai fost folosiți: Botoacă, Ene și Moise.

Antrenori: Adrian Mitrea și Cristi Negotei



”Consider că scorul este puțin cam mare având în vedere că ne-am trecut în cont două autogoluri. S-a văzut diferența dintre cele două eșaloane fotbalistice din care cele două echipe fac parte. A fost un joc viu disputat și mă declar mulțumit de prestația elevilor mei la acest nivel. Noi ne continuăm pregătirea conform graficului și firesc vom mai susține câteva amicale”, a declarat la finalul partidei, Adrian Mitrea (foto), antrenorul echipei oaspete.