duminică, 22 octombrie 2023

Victorie meritată a gazdelor

AFC Brebu - CS Mănești 2-1 (2-1)


Sâmbătă, în etapa a 12-a, trupa din Brebu a câștigat pe teren propriu cu scorul de 2-1 întâlnirea cu CS Mănești. În sfârșit se poate spune că pentru AFC Brebu ghinionul s-a spart, fapt dovedit în fața unei formații redutabile care își vinde foarte scump pielea în deplasare. Chiar dacă s-au văzut conduși din minutul 14, elevii lui Robert Săvulescu au atacat cu toate liniile poarta adversă și evident oportunitățile de a marca nu au întârziat să apară. Dacă șuturile lui Bunea și Oprica de puțin nu și-au atins ținta, în minutul 20, Oancea i-a luat prim planul portarului din Mănești și cu capul a reușit un gol care a echilibrat tabela. A urmat un nou șut a lui Oprica de la 20 de metri puțin pe lângă dar cea mai mare ocazie i-a aparținut lui Vișan (`32) care din 6 metri, a reluat peste transversală. A venit însă minutul 34, atunci când Bunea din 6 metri a “înțepat“ balonul fără speranțe pentru portarul oaspeților. După pauză, eliberați de presiunea tabelei, brebenii au avut jocul în mână și rând pe rând, Oancea, Șchiopu dar mai ales ghinionistul de serviciu, l-am numi pe Mădălin Vișan, șutul acestuia din urmă întâlnind încheietura barelor, putea mări diferența. Totuși, în minutul 86, la singura faza mai periculoasă a vizitatorilor, Dinu a avut mari emoții, bara laterală salvându-l de un gol care după aspectul jocului nu ar fi fost meritat.

 AFC BrebuDinu - Mãrãcineanu, A. Neagu, Oprica, Marcu, Duricu, Dumitru (cpt), Bunea, Șchiopu, Vișan, Oancea. Au mai fost folosiți Dima și Popa.

Antrenor: Robert Săvulescu

 CS MãneştiManea - Constantin, Latea, Costache, I. Ivan, Procopianu, Anghel, Vanghele (cpt), N. Vlad, Simion, M. Ivan. Au mai jucat: G. Neagu, Ungureanu și S. Vlad

Antrenor: Nicolae Marin

La finele săptămânii viitoare, următoarea rundă conține noi meciuri interesante. Unul dintre acestea este cel de la Ploiești, unde pupilii președintelui Cătălin Tănase se vor afla față în față cu fotbaliștii de la Petrolul `95.



Robert Săvulescu este mulțumit după jocul cu CS Mănești 

Antrenorul gazdelor, Robert Săvulescu (foto-sus) speră ca golurile înscrise de elevii săi să aibă continuitate.

“O victorie meritată pe care o așteptam de ceva timp. Băieții chiar au arătat mult mai bine și mă refer în primul rând la capitolul finalizare. Am reușit să marcăm, condiție obligatorie de a câștiga un meci și îi felicit. Sunt trei puncte de moral care ne fac să privim cu încredere următoarele jocuri“