duminică, 22 octombrie 2023

Încă o echipă câmpineană a părăsit învinsă terenul din Brebu! După FC Muscelul a fost rândul celor de la Sportul

CS Şotrile - Sportul Câmpina 1-0 (0-0)


Ultima rundă a SuperLigii B1 Prahova, cea cu numărul 9 a adus pe stadionul din Brebu două echipe care aspiră în acest sezon la un loc pe podium. Despărțite doar de un singur punct în clasament, în avantaj aflându-se formația câmpineană aflată pe poziția cu numărul 5 înaintea acestei runde, jocul a oferit întregii asistenţe prezente în tribună un fotbal de angajament, încheiat cu victoria gazdelor la limită, scor 1-0. Atât oaspeții, cât și amfitrionii au făcut multă risipă de energie singurul gol al meciului fiind certificat de Flavius Rada (`58) în urma unei pătrunderi pe banda dreaptă încheiată cu un șut la colțul scurt. De consemnat și transversala lui Gabi Lupu (`35) din primul act care întregește tabloul acestui joc urmărit de un număr record de spectatori. Practic acest succes mult gustat de gazde le oferă o satisfacție aparte, mai precis CS Şotrile reușind să îngenuncheze în această stagiune, printre altele, ambele echipe câmpinene.


La finalul acestei confruntări, Gabi Lupu (foto), antrenorul echipei C.S. Şotrile a spus: ”Sunt mulțumit de rezultat dar în aceași măsură și de jocul nostru în fața unei echipe care și-a propus promovarea. Consider că am obținut o victorie clară, băieții meritând felicitări. Mulțumesc publicului care a fost prezent în număr foarte mare alături de noi și pe care îl așteptăm și la următoarele meciuri. Pentru noi urmează un nou test, de această dată o deplasare pe stadionul echipei Voința Adunați ”.

Distribuția gazdelor a avut următoarea componență: Mănescu - Olaru, Corneanu, Ungureanu, Bârsan, Lupu, Bucura, F. Rada, Voicu, Barbu, Tănase (cpt). Au mai fost folosiți: C. Rada, Olteanu, Constantin și Petrescu. Conform ”țintarului”, următorul episod se va derula la finele săptămânii viitoare, atunci când jucătorii din Şotrile se vor deplasa pe terenul formației Voința Adunați.