joi, 26 octombrie 2023

Pentru CS Şotrile urmează o deplasare la Adunați!




SuperLiga B1 Prahova, seria Nord,  devine din ce în ce mai atractivă, acolo unde partea superioară a clasamentului este foarte strânsă. Diferența de puncte este foarte mică și orice punct devine cu adevărat prețios în această luptă pentru ocuparea unui loc sub soare.



Unul dintre meciurile interesante ale etapei cu numărul 10 se anunță a fi și cel de la Adunați. Se întâlnesc două echipe cu un parcurs bun în acest sezon care pot oferi un spectacol fotbalistic de calitate. Gazdele, cu Cristi Negotei în calitate de antrenor, au avut până în prezent o prestație remarcabilă umbrită totuși nemeritat de unii spectatori localnici certați cu disciplina. În acest sens, AJF-ul a luat notă și evident măsurile nu au întârziat să apară. De partea cealaltă, elevii lui Gabi Lupu sunt deciși să vină cu trei puncte din această deplasare în perspectiva unui final de stagiune cu jocuri dificile. În etapa trecută, ambele echipe s-au impus cu același scor, 1-0 pe teren propriu. Voința a avut câștig de cauză cu Viitorul Ţipărești în timp ce șotrenii s-au impus în fața jucătorilor de  la Sportul Câmpina.


Optimism în tabăra gazdelor

Înaintea acestui joc, antrenorul Cristi Negotei (foto) s-a arătat optimist, având mare încredere în jucătorii săi.

”Sincer nu mă așteptam să jucăm într-o serie așa de echilibrată. Pentru noi urmează o confruntare dificilă în care ne dorim foarte mult victoria. Suntem conștienți că primim vizita unei formații care pornește favorită și care își va vinde foarte scump pielea. Cred în forța echipei mele și aștept un arbitraj pe măsură”

Ion Lupu:  Vom trata jocul cu toată seriozitatea”

Cu privire la această confruntare, team-managerul oaspeților, Ion Lupu (foto) a ținut să precizeze:

”Mergem să câștigăm, să încercăm să legăm o nouă victorie. Întâlnim o echipă care până acum, în meciurile directe, nu ne-a pus probleme. Totuși, respectăm adversarul și vom trata jocul cu toată seriozitatea. Nu cred că vom avea probleme de efectiv și așa cum am mai spus, mergem la victorie”

Confruntarea dintre cele două echipe va avea loc duminică după-amiază, începând cu ora 13.30. Partida va fi arbitrată de Costin Drăgănescu ajutat la cele două linii de Adina Ciobanu și Cătălin Preda. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Mihail Ionescu.

Tot în această rundă se vor mai disputa următoarele partide:

 Flacăra Mălăiești - Sportul Câmpina

► Gloria Vâlcănești - Progresul Aluniș

► FC Muscelul Câmpina - Tineretul Poienarii Burchii

 Progresul Provița de Jos - CS Cornu 2

 Viitorul Provița de Sus - Viitorul Cosminele 

 Viitorul Ţipărești - Caraimanul Bușteni